Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Σεμινάριο "EU Project Funding for Cycling" στα Τρίκαλα

Rate this item
(0 votes)

Μέλη της υπό σύσταση Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας πριν από λίγες μέρες παρακολουθήσαν σεμινάριο-webinar της ECF στην Ισπανία με θέμα “EU Project Funding for Cycling”. Στο webinar αυτό έγινε λόγος για τα διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα (σε επίπεδο ευρωπαϊκό, διακρατικό, διασυνοριακό, εθνικό και περιφερειακό) που χρηματοδοτούν project σχετικά με την ποδηλασία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε το πώς μπορεί να εμπλακεί κανείς σε αυτά τα προγράμματα και τέλος, το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο project.
Σε συνέχεια του webinar της Ισπανίας διοργανώνεται αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα αντίστοιχο σεμινάριο σε Εθνικό επίπεδο με σκοπό να μεταφερθεί η γνώση που αποκτήθηκε στα μέλη των ποδηλατικών συλλόγων που απαρτίζουν την υπό σύσταση Ελληνική Ποδηλατική Ομοσπονδία.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εκπροσωπείται στο σεμινάριο από τους Παναγιώτη Γιαννούλη και Σπύρο Παυλή οι οποίοι στην συνέχεια θα μεταφέρουν όλα όσα παρακολούθησαν σε αντίστοιχη εκδήλωση που θα γίνει στην Λέσβο τις επόμενες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου στα Τρίκαλα:
Παρασκευή βράδυ 9:00: Δείπνο γνωριμίας συμμετεχόντων με την τοπική ομάδα
Σάββατο:
9:30: Έναρξη σεμιναρίου. Θέμα: Γενική εισαγωγή στις αρχές και τη λειτουργία του Leadership (ECF- Ελίνα Μπαλταζή)
11:00 Καφές
11:15 Εθνικές ομοσπονδίες. Αρχές, λειτουργία, ευκαιρίες, ωφέλη, προβλήματα κλπ και ασκήσεις εμπέδωσης (ECF- Ελίνα Μπαλταζή)
13:30 μεσημεριανό, και συνάντηση με τη δημοτική αρχή
15:00 Ιστορικό δημιουργίας ομοσπονδίας. Συζήτηση για τα μελλοντικά βήματα, προτάσεις διοικητικής διάρθρωσης, συντονισμός επικοινωνίας και δράσεων [Πιτσιλός - Πολυτίδης - (ECF- Ελίνα Μπαλταζή) [συζήτηση]
18:00-18:30 Λήξη ημέρας
21:00 Δείπνο εκ μέρους της Ποδηλαττικής
Κυριακή
09:30 έναρξη με αποκλειστικό θέμα ημέρας την εξεύρεση χρήματων(Λιαρίκος)
14:00 λήξη και βόλτα στην πόλη με τα κοινόχρηστα ποδήλατα του δήμου

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish