Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Ανασκόπηση Γενικής Συνέλευσης Πο. Συ. Λέσβου 2018

Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων του ποδηλάτου πραγματοποιήθηκε χθες 20 Ιανουαρίου 2018 η Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στο Θεατράκι των Αστέγων.
Αφού ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2017 από το ΔΣ, έγινε αναλυτική αναφορά στις εξελίξεις στον τομέα της αστικής ποδηλασίας, στη ποδηλασία βουνού και στην ομάδα του Πο. Συ. Λέσβου.
Για την αστική ποδηλασία τονίστηκε η συνεχή πίεση που ασκείται για την δημιουργία του ποδηλατόδρομου, όπου το κομμάτι Άγαλμα έως ΙΚΑ είναι σε τελικό στάδιο αδειοδότησης από τις υπηρεσίες αρχαιοτήτων και στην συνέχεια θα δημοπρατηθεί για να ξεκινήσει.
Στο κομμάτι της ποδηλασίας βουνού έγινε αναφορά στο επιτυχημένο σεμινάριο συντήρησης και κατασκευής ποδηλατικών μονοπατιών που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΕΟΠ με σκοπό να πιστοποιηθούν μέλη του συλλόγου και να ξεκινήσει η συντήρηση των υφιστάμενων μονοπατιών αλλά και η χάραξη νέων με την εκπόνηση μελέτης.
Για την Ομάδα του Πο. Συ. Λέσβου αναφέρθηκαν όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέσα στην χρονιά που πέρασε με αποκορύφωμα την εύρεση των χορηγών και υποστηρικτών για το 2018. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Φεβρουαρίου όπου και θα ανακοινωθούν όλοι οι χορηγοί καθώς και η φανέλα της ομάδας.
Τέλος ψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2017 καθώς και ο προϋπολογισμός του 2018 και ακολούθησε συζήτηση για πολλές ώρες όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για το μέλλον.

Διαβάστε ΕΔΩ τον Απολογισμό του 2017 και τους Στόχους του 2018

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish