Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Γενική Συνέλευση και Εκλογές 2019

Rate this item
(0 votes)

Με απόφαση του 7μελούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή εκλογών που επιβάλλεται από το καταστατικό μετά τη λήξη της τριετούς θητείας του παρόντος.
Στις 10/2/2019 και ώρα 18:00, ο Πο. Συ. Λέσβου καλεί όλα τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην αίθουσα Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ.
Εκεί θα ανακοινωθεί ο απολογισμός του 2018,ο προϋπολογισμός του 2019 και οι νέοι στόχοι του συλλόγου. Αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου. Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και όλα τα μέλη που επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν στα ποδηλατικά του τόπου μας.
Επίσης με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2019-2021 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου, μέχρι τη 12η μεσημβρινή της προηγούμενης μέρας).
Πληροφορίες για τον τρόπο κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε στο mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τη Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Κυριακής 10/2/2019.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish