Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών Πο.Συ. Λέσβου

Rate this item
(0 votes)

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου μετά από πρόσκληση όλων των μελών του, πραγματοποίησε έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης στις 6:00 το απόγευμα.
Αφού διαπιστώθηκε η απαραίτητη ολομέλεια για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, δόθηκε η έναρξη των διαδικασιών. Θέμα της Συνέλευσης που προέδρευσε ο Ιγνάτης Λασκαρίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ήταν η εκκίνηση των διαδικασιών του προγράμματος που έχει ενταχθεί ο Πο. Συ. Λέσβου, για τη Δημιουργία Ορεινής Ποδηλατικής Διαδρομής στη Λέσβο μέσω του μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020.
Αφού ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι για το θέμα του προγράμματος, τις προσπάθειες του Συλλόγου, την πορεία του, την κατάσταση στην παρούσα φάση, τη σημασία του και το αντίκτυπο στην Λεσβιακή ποδηλασία, προτάθηκε εθελοντική χρηματική συνεισφορά προκειμένου να μαζευτεί το αρχικό ποσό που θα εξασφαλίσει την έναρξη του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση να επιστραφεί αυτούσιο μετά το τέλος του προγράμματος σε όλα τα μέλη.
Ο στόχος της Γενικής Συνέλευσης θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχής κι έτσι στις 20:00 λύθηκε η συνεδρίαση.

Διαβάστε το άρθρο για την έγκριση της σύμβασης από 18 Ιανουαρίου 2018 ΕΔΩ:

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish