Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία ορεινής ποδηλατικής διαδρομής σε δημόσια δασική έκταση στη περιοχή της Αμαλής Μυτιλήνης».

Rate this item
(0 votes)

Στα πλαίσια του προγράμματος "ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER)", ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, κατέθεσε αίτηση στήριξης για την δημιουργία ορεινής ποδηλατικής διαδρομής σε δημόσια δασική έκταση στην περιοχή της Αμαλής Μυτιλήνης.
Η εγκεκριμένη αίτηση με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0010866641 περιλαμβάνει εκτέλεση του έργου «Δημιουργία ορεινής ποδηλατικής διαδρομής σε δημόσια δασική έκταση στη περιοχή της Αμαλής Μυτιλήνης», για την οποία και ζητείται από τους ενδιαφερόμενους, η υποβολή προσφοράς μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής. Οι φάκελοι προσφοράς θα απευθύνονται προς τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, ως φορέα υλοποίησης του ανωτέρω έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν έγγραφες προσφορές, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια του νομίμου εκπροσώπου τους ή µε νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, από την Δευτέρα 4/42022 και ώρα 07:00 π.μ ως την Παρασκευή 15/4/2022 και ώρα 14:00 μ.μ. στην έδρα του Πο. Συ. Λέσβου που βρίσκετε επί της οδού Ε. Βοστάνη 52.
Για τυχόν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Πο. Συ. Λέσβου κο Λασκαρίδη Ιγνάτιο στο τηλέφωνο 6942821287 από τις 6:00μμ έως τις 9:00μμ ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logosESPA

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish