Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση & Κοπή Πίτας Πο. Συ. Λέσβου 2026
- Αρθρογράφος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου
- Διαβάστηκε 12 times
- font size decrease font size increase font size
- Comment it!
Την Κυριακή στις 12:00 ώρα, 8 Φεβρουαρίου του 2026, θα πραγματοποιηθεί η 12η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Μαζί με την κοπή της Βασιλόπιτας του νέου έτους, με συμμετοχή όλων των ενεργών μελών και φίλων του Συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο κι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2026 να παραβρεθούν με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Πο. Συ. Λέσβου κι ότι έχει προγραμματιστεί για το 2026. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου (αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή Πίτας).
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου στο νησί, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του 2026 πιστοί στην παράδοση της εκδήλωσης που κρατάει από το 2012, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μυτιλήνης, οδός Τυρταίου 4, (κεντρική αγορά).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να ανταλλάξουμε ποδηλατικές ευχές για το 2026. Την κοπή πίτας θα ακολουθήσει κλήρωση λαχνών με πολλά μεγάλα δώρα.
Σας περιμένουμε.