Συμβουλές

Items filtered by date: Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019

Ανάβαση Καϊμακτσαλάν 2019 - Ανασκόπηση

Με επιτυχία αγωνίστηκε χθες 8/9/2019 με τα χρώματα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στην Έδεσα ο αθλητής του τοπικού ομίλου Ποδηλασίας, Μπάμπης Μπουντάκης.
Αγωνίστηκε στην απαιτητική ανάβαση 35 χιλιομέτρων του όρους Καϊμακτσαλάν, από τους καταρράκτες της Έδεσσας έως το χιονοδρομικό κέντρο του ομώνυμου βουνού.
Στόχος του Λέσβιου αθλητή ήταν ο χρόνος του να είναι περίπου στις 2 ώρες κάτι που κατάφερε με χρόνο 2 ώρες και 11 δευτερόλεπτα! Με πολύ κόπο διατήρησε μια μέση ταχύτητα 17,4 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή που οι κλίσεις της κυμαίνονταν από +5,6% έως και 14%, με μεγάλο τμήμα της διαδρομής στο 12% ενώ η τελική μέση κλίση υπολογίζεται στο 10%. Ο αγώνας κύλησε ομαλά χωρίς κάποιο απρόοπτο, με πίεση από το Λέσβιο Ποδηλάτη πάνω απ τα όρια επιτυγχάνοντας έτσι μια πολύ καλή 8η θέση στην κατηγορία του (Κατηγορία 40-49) και μια 24η Γενικής Κατάταξης. Το επίπεδο συμμετοχών ήταν αρκετά υψηλό με συμμετοχές από την ελίτ της Ελληνικής ποδηλασίας δρόμου! Πρώτος Γενικής πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Σταύρος Κανελλόπουλος του Παναθηναϊκού, 2ος πήρε καρό σημαία ο Δημήτρης Δουβετζίδης του Π.Ο. Πατρών, ενώ το βάθρο στην τρίτη θέση γενικής συμπλήρωσε ο Πολυχρονίδης Ιωάννης από το Team Ποδηλατομανία.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του Χαράλαμπο Μπουντάκη για την εξαίρετη θέση που κατέλαβε στον αγώνα Ανάβασης "Καϊμακτσαλάν".
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών Πο.Συ. Λέσβου

Μυτιλήνη 25/9/2019
Με απόφαση του 7μελούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Την Τετάρτη 25/9/2019 και ώρα 18:00, ο Πο. Συ. Λέσβου καλεί όλα τα μέλη του στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην αίθουσα Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ.
Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν στην πορεία του Συλλόγου και όλα τα μέλη που επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν για να πάρουμε μαζί αποφάσεις για το μέλλον.
Στη Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη είτε είναι οικονομικά ενεργά είτε όχι.
7μελές Δ.Σ.
Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Επίσημη Πρώτη Παρουσίαση

Μυτιλήνη 9/9/2050
Σε επίσημη παγκόσμια πρώτη παρουσίαση σε κοινό και δημοσιογράφους, μεγάλη εταιρεία του ποδηλατικού χώρου, παρουσιάζει την επόμενη εβδομάδα όλα τα νέα μοντέλα της επόμενης χρονιάς. Τα βουνά της Λέσβου θα γεμίσουν ρόδες αλλά και εξειδικευμένους δημοσιογράφους που θα μεταφέρουν εντυπώσεις αλλά και εικόνες των πολυαναμενόμενων ποδηλάτων, όπως και του νησιού της Λέσβου σ’ όλο τον κόσμο. Ήδη απεσταλμένοι από επίσημα μεγάλα ποδηλατικά έντυπα και ηλεκτρονικά ενημερωτικά, έχουν μεταβεί στο νησί περιμένοντας με αγωνία την πρεμιέρα των μοντέλων που θα πρωταγωνιστήσουν στους αγώνες, αλλά και στις καρδιές μας, από τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish