Συμβουλές

Items filtered by date: Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2024

Ο Λευτέρης Τιτιρέκης Πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro Greek Series 2024 στην κατηγορία Masters

Ο Λευτέρης Τιτιρέκης Πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro Greek Series 2024 στην κατηγορία Masters
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
20 Οκτωβρίου 2024
Enduro Greek Series Round 6
Helmos Enduro
18-20 Οκτωβρίου 2024
Το Helmos Mountain Biking Project δεν είναι μόνο μια αθλητική διοργάνωση, αλλά και μια ευκαιρία να αναδειχθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης του Εθνικού πάρκου και Παγκόσμιου Γεωπάρκου Χελμού-Βουραϊκού μέσω του εναλλακτικού τουρισμού. Στα πλαίσια αυτού φιλοξενήθηκε ο τελευταίος αγώνας του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Enduro Greek Series. Με πλούσιο πρόγραμμα, εντυπωσιακά τοπία και παράλληλες δραστηριότητες, η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων και θεατών, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την φήμη της περιοχής των Καλαβρύτων ως κορυφαίο προορισμό για ορεινή ποδηλασία και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με τον εντυπωσιακό Χελμό να προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια απαιτητική διαδρομή που δοκίμασε τις αντοχές και τις δεξιότητες των αθλητών. Τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία για ένα μοναδικό θέαμα που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη και έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις των ορειβατικών διαδρομών να απολαύσουν μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.
Η διοργάνωση περιλάμβανε τέσσερις ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων, καθώς και μια επιπλέον ειδική διαδρομή για ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes). Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να καλύψουν 32 χιλιόμετρα με υψομετρική διαφορά 850 μέτρων. Η ποικιλία των συνθηκών εδάφους έκανε τις διαδρομές ακόμη πιο απαιτητικές, δοκιμάζοντας τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και την τεχνική των αθλητών.

Την Πέμπτη ξεκίνησε από την Μυτιλήνη η πενταμελής αποστολή αθλητών προκειμένου να αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 20/10/2024 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
To ενδιαφέρον του ποδηλατικού κόσμου της Λέσβου, εστιάζεται στις συμμετοχές των αθλητών Βασίλης Βουρσούκης, Μωυσής Νικόλαος, Μωυσής Βασίλης, Λευτέρης Τιτιρέκης και Θοδωρής Τιτιρέκης.
Η επιτυχία της Λεσβιακής αποστολής και αυτή τη φορά, ήταν τεράστια.
Ο Βασίλης Βουρσούκης κατετάγει 14ος στην κατηγορία "ΜΕΝ"
O Λευτέρης Τιτιρέκης 2ος στην κατηγορία "MASTERS"
Ο Θοδωρής Τιτιρέκης 19ος στην κατηγορία "MASTERS"
Ο Νικόλαος Μωυσής 4ος στην κατηγορία "VETERANS"
και ο Βασίλης Μωυσής 5ος στην κατηγορία "VETERANS"
Πρωταθλητής στην κατηγορία "MASTERS" αναδείχθηκε ο Λευτέρης Τιτιρέκης, καθώς κατείχε βαθμολογικά την πρώτη θέση, την οποία όχι μόνο διατήρησε αλλά διεύρυνε και τη διαφορά με τον 2ο διεκδικητή του τίτλου, σ' αυτόν τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος. Έτσι ο Λευτέρης Τιτιρέκης στέφθηκε Πρωταθλητής του Enduro Greek Series 2024 στην κατηγορία "MASTERS".
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται συγχαρητήρια για τις κορυφαίες θέσεις των αθλητών από το νησί, ιδιαίτερα συγχαρητήρια το Λευτέρη Τιτιρέκη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και καλή επιστροφή σε όλους, καλή ξεκούραση και καλή αποκατάσταση.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και ΕΔΩ την τελική γενική κατάταξη για το 2024

Πωλούνται Ποδηλατικά Ρούχα

Πωλούνται Ποδηλατικά Ρούχα σε Άριστη Κατάσταση (Όλα Μαζί)
Διαθέτω ποδηλατικά ρούχα υψηλής ποιότητας σε άριστη κατάσταση, τα οποία πωλούνται όλα μαζί ως σετ. Περιλαμβάνουν:

2 κολάν Endura (ένα χειμερινό και ένα θερινό), 1 χειμερινό jacket Endura και 1 θερινό shirt Assos
Μέγεθος: XL (για όλα τα είδη)
Χρώματα: Βλ. συνημμένες εικόνες
Κατάσταση: Ελαφρώς μεταχειρισμένα (έχουν φορεθεί 3-4 φορές συνολικά)
Τιμή: 150 € για όλα τα παραπάνω είδη (δεν πωλούνται μεμονωμένα)   Επικοινωνία: 6942814863 Δημήτρης

Πωλείται Cube Reaction Pro 500

Πωλείται Cube Reaction Pro 500. Το ποδήλατο εχει 6880 χλμ και πολλά extra :
Πιρούνι FOX AWL 120, παλουκόσελο, πίσω τροχό DT Swiss, tubeless λάστιχα, Μανέτες, φώτα, γρανάζι, πετάλια αλουμινίου saint.

Τιμή: 2100€   Επικοινωνία: 6872280267, Αντώνης

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish