Περιφερειακά

Items filtered by date: Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2024

Συνέντευξη του Ιγνάτη Λασκαρίδη στο Sport Lesvos

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2024

Προσκεκλημένος της αθλητικής εκπομπής "Μπάλα στον αέρα" του Sport Lesvos και μέσα από τη συχνότητα του 99FM (Στο Νησί) βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) στις 15:00 σε ζωντανή συνέντευξη, ο Ιγνάτης Λασκαρίδης εκπροσωπώντας τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που μπορείτε να παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Ο επί 8 συναπτά έτη πρόεδρος του τοπικού συλλόγου αναφέρθηκε στις επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς όμως και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται λόγω νησιοτικότητας. Τόνισε την ανάγκη για μια πιο ανθρώπινη πόλη για τον πεζό, τον ΑμεΑ, τον ηλικιωμένο, το παιδί, τους γονείς με καροτσάκι, τον συμπολίτη μας που άφησε το αυτοκίνητο σπίτι και προσπαθεί να κινηθεί μέσα στην πόλη με ποδήλατο κι όσους άλλους παραγκωνίζει η καθιερωμένη επί δεκαετίες αυτοκινητοκεντρική πολιτική της πόλης μας.
Ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2024 καθώς και τις απεριόριστες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες δυνατότητες του αθλητικού - ποδηλατικού τουρισμού, όπως και τις αμέτρητες (μη αγωνιστικές) δράσεις του συλλόγου (για παιδιά, για το δάσος, για την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων, για το περιβάλλον, την εκμάθηση του ΚΟΚ και τη σωστή συμπεριφορά στο δρόμο απέναντι στους συνανθρώπους μας).
Αυτά και αρκετά άλλα μπορείτε να παρακολουθήστε στην ημίωρη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του πιο ενεργητικού συλλόγου του Αιγαίου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish