Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021

Αφαίρεση πινακίδας έργου ποδηλατικού μονοπατιού

Πριν από μερικές μέρες διαπιστώσαμε με έκπληξή μας την αφαίρεση της πινακίδας του έργου που σηματοδοτεί την υπό κατασκευή πρώτη πιστοποιημένη ορεινή ποδηλατική διαδρομή της Λέσβου, μέσω του μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020, η οποία βάση νομοθεσίας θα έπρεπε να βρίσκεται στην είσοδο του συγκεκριμένου έργου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως, ποιος και για ποιο λόγο μπορεί να αφαίρεσε αυτή την πινακίδα ενός έργου τοπικής ανάπτυξης το οποίο ταυτόχρονα θα προσφέρει χαρά, υγεία και αναψυχή σε πλήθος ανθρώπων.
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε εσάς που θα βγείτε για βόλτα τις επόμενες μέρες στην ευρύτερη περιοχή να εντείνετε την προσοχή σας στα σημεία κοντά στην είσοδο, στις άκρες του δρόμου κοντά σε θάμνους κι όπου αλλού υπάρχει περίπτωση να έχει παραπέσει.
Σε περίπτωση που βρεθεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας με μια φωτογραφία που να προσδιορίζει το σημείο που βρέθηκε, συντεταγμένες αν είναι δυνατόν και με πληροφορίες του σημείου.
Δείτε παρακάτω το σημείο της πινακίδας. (Το σημείο θα το βρείτε κατευθυνόμενοι από την Παναγία της Αμαλής προς την Κουρτερή, λίγο πριν την κορυφή που είναι το ραντάρ, στα δεξιά)

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish