Μυτιλήνη 2050

Connected Βicycle

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 20/5/2050
H "Amali Bikes" εντυπωσιάζει στην έκθεση τεχνολογίας “B.E.S.T. 2050” στο Las Vegas, στη μεγαλύτερη ποδηλατική έκθεση ηλεκτρονικών που αφορούν τον ποδηλάτη, ενώ ηγείται της έρευνας και της εξέλιξης για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας στα ποδήλατα στο αστικό περιβάλλον.
Η "Amali Bikes" πρωταγωνιστεί στην επίδειξη της τεχνολογίας ConB (Connected Bicycle) στην έκθεση τεχνολογίας “B.E.S.T. 2050” (Bikers Electronics Show Technology 2050) και καθορίζει το τεχνολογικό πλαίσιο για ένα πιο ασφαλές μέλλον στον κόσμο του ποδηλάτη.
Η "Amali Bikes" πρωτοπόρος στην έρευνα σε θέματα ασφάλειας για τους ποδηλάτες, επιδεικνύει για πρώτη φορά σε Αμερικανικό έδαφος την τεχνολογία ConΒ, που διασυνδέει τα οχήματα, τις οδικές υποδομές και τους πεζούς, με στόχο να αυξήσει την ασφάλεια για όλους και ιδιαίτερα τους χρήστες των δύο τροχών.
Η συγκεκριμένη επίδειξη έρχεται μετά από την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση με την τεχνολογία ConB να αποτελεί κομβικό σημείο στη στρατηγική “Safety Road Plan 2075” της "Amali Bikes", που αποβλέπει σε αυξημένα επίπεδα ασφάλειας για τους ποδηλάτες ενώ εξασφαλίζει την 100% ασφαλή διέλευση πεζών, ποδηλάτων, μοτοσικλετών και αυτοκινήτων σε διασταύρωση τεσσάρων κατευθύνσεων, δίχως σηματοδότες και σήμανση.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish