Μυτιλήνη 2050

Ποδηλατικός Χάρτης

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 5/4/2050

Η Μυτιλήνη απέκτησε τον απόλυτο ποδηλατικό χάρτη.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας προώθησης της χρήσης του ποδηλάτου, ως μέσο ήπιας μετακίνησης, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Μυτιλήνης, σε απόλυτη συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, δημιούργησαν τον Ποδηλατικό Χάρτη Μυτιλήνης. Πρόκειται για έναν εύχρηστο χάρτη, με πληροφορίες σε 4 γλώσσες.
Ο χάρτης περιλαμβάνει όλους τους ποδηλατόδρομους της πόλης αλλά και συνδυασμό αυτών για αποφυγή της κίνησης σε ώρες ποδηλατικής αιχμής! Δεν περιορίζεται όμως σαν οδηγός για την πόλη μόνο. Παρέχει πληροφορίες για την κίνηση με ποδήλατο σε όλο το νησί αλλά κι επιλεγμένα μονοπάτια και χωμάτινες διαδρομές για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.
Ο Ποδηλατικός Χάρτης Μυτιλήνης είναι ένα εισιτήριο μετάβασης της πόλης σε μια νέα εποχή. Είναι ένα έντυπο που πέραν των ποδηλατικών διαδρομών μέσα στην πόλη εμπεριέχει και πολλές χρηστικές πληροφορίες. Παρουσιάζει τα οφέλη της ποδηλασίας με τρόπο ευχάριστο, αποτυπώνει το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο των ποδηλατοδρόμων, αλλά παράλληλα παρουσιάζει αρκετά σημεία ενδιαφέροντος. Μνημεία, μουσεία, στάσεις αστικής συγκοινωνίας, αεροδρόμια, λιμάνια και κάθε άλλο πιθανό προορισμό. Έχει στόχο τη στροφή των πολιτών στις βιώσιμες, ελκυστικές, ποιοτικές, οικονομικές αλλά και περιβαλλοντικά φιλικές μετακινήσεις.
Ο Ποδηλατικός Χάρτης θα διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία του Πο.Συ.Λε, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία της πόλης κι επιλεγμένα καταστήματα.
Κατεβάστε τώρα και το mapp.app τη νέα εφαρμογή με όλα τα παραπάνω.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish