Μυτιλήνη 2050

Elysion Avance

Best Of 2049

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 27/12/2050

Best Of 2049

Το επόμενο Σάββατο ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου σε μια υπέρλαμπρη τελετή θα βραβεύσει τους καλύτερους του Λεσβιακού ποδηλατικού κόσμου για το 2049 αθλητές και μη, ανεξάρτητα από βαθμολογίες και επιδόσεις. Στις πρωτότυπες αυτές βραβεύσεις θα τιμηθούν αφανείς ήρωες της Λεσβιακής ποδηλασίας. Η τελετή θα ξεκινήσει με τη βράβευση του πρωταθλητή του 2049. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κάτι που θα δούμε όμως για πρώτη φορά στα ποδηλατικά δρώμενα του νησιού.
Θα βραβευθούν όλοι αυτοί που συνέβαλαν με τον τρόπο τους, με εργασία, με μια ιδέα, με την απλή καθημερινή τους ζωή τα τελευταία χρόνια, άνθρωποι που προσπάθησαν σκληρά, μηχανικοί, αθλητές, αρθρογράφοι, επιχειρηματίες του ποδηλατικού κόσμου του νησιού, φωτογράφοι, διοργανωτές event, παραγωγοί ποδηλατικών βίντεο, απλά μέλη, απλοί καθημερινοί χρήστες ποδηλάτου, φίλοι του ποδηλάτου με πάθος, άνθρωποι παραδείγματα αστικής μετακίνησης, συμπολίτες μας που από μια κίνηση έως και όλη τους τη ζωή συνέβαλαν στην ανάπτυξη της ποδηλασίας σ' αυτόν τον τόπο. Άνθρωποι που είτε έβαλαν θεμέλιους λίθους στο κτίσμα της ποδηλασίας στη Λέσβο, είτε συνέβαλαν απλά προσθέτοντας το λιθαράκι τους.
Στην υπέρλαμπρη τελετή θα παραβρίσκεται το πρώτο 7μελές του ιστορικού Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που τα τελευταία 35 χρόνια έχει φέρει τόσες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων αυτού του νησιού. Για παρουσιαστές της εκπομπής, τιμητικά έχουν προσκληθεί μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, προκειμένου να παρουσιάσουν παρόντος κοινού και δημοσιογράφων, τους καλύτερους της χρονιάς που πέρασε, αλλά και να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από 7 τοπικά τηλεοπτικά κανάλια τηλεόρασης αλλά και live μέσα από το κανάλι του ΠοΣυΛε στο You-Tube. Περισσότερα στη λαμπρή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου το επόμενο Σάββατο στις 21:00.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish