Μυτιλήνη 2050

Lesvos Back Pack

Rate this item
(0 votes)

Lesvos Back Pack
Μυτιλήνη 19/8/2050
Βυθιστείτε σε εκατομμύρια χρόνια ιστορίας οδηγώντας αυτόν τον γύρο 365 χιλιομέτρων πάνω στο νησί της Λέσβου. Η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Μυτιλήνη και συνδέει εμβληματικά μνημεία όπως το τα 3 κάστρα του νησιού (Μυτιλήνη, Μόλυβος, Σίγρι), το απολιθωμένο δάσος, πλήθος γεωλογικών μνημείων σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, αρχαιολογικούς χώρους και πολλά άλλα αξιοθέατα.
Το Lesvos Back Pack είναι μια κυκλική διαδρομή περιπέτειας εκτός δρόμου μήκους 365 χιλιομέτρων, που συνδέει μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του παγκόσμια αναγνωρισμένου Γεωπάρκου της Λέσβου.
Παρά το γεγονός ότι είστε πολύ κοντά σε πολλά χωριά του νησιού, θα διαπιστώστε πως έχετε ξεφύγει από τη φασαρία της καθημερινότητας. Σκεφτείτε το θόρυβο του ελαστικού στο χώμα, απέραντα λιβάδια πράσινου, ατέλειωτα πευκοδάση, πλαγιές γεμάτες ελαιόδεντρα και τη θέα της γαλαζοπράσινης θάλασσας.
Το Lesvos Back Pack αποτελεί κρίσιμο μέρος του στόχου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου να δημιουργήσει ένα δίκτυο διαδρομών εκτός δρόμου μεγάλων αποστάσεων σε όλο το μήκος και το πλάτος της Λέσβου, μέσα από συναρπαστικά μέρη και εμπνευσμένα τοπία.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish