Εκδηλώσεις

2ND LESVOS ENDURO MTB "AGIASOS"

Rate this item
(0 votes)

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει...
Ένα από τα μεγαλύτερα, διασκεδαστικότερα και πιο θεαματικά ποδηλατικά events πρόκειται να συμβούν την επόμενη Κυριακή στην Αγιάσο.
O αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με συνδιοργανωτή το Αναγνωστήριο Αγιάσου και την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Tην τεχνική ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε το LESVOS RIDE.
Το 2ο Lesvos Enduro έρχεται με ανεβασμένο επίπεδο, αρκετά πιο απαιτητικό και πολύ πιο δυναμικό σε οργάνωση, συμμετοχές, μονοπάτια, κλίσεις, επίπεδο δυσκολίας, μεγάλο υψόμετρο, ​ομορφιά και μοναδικότητα τοπίου. Οι συμμετοχές σήμερα έκλεισαν στις 80!
Κάτω απ τη σκιά του Ολύμπου του ψηλότερου βουνού της Λέσβου θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή 9/4/2017 στις 9:00 το πρωί.
Την προηγούμενη μέρα το Σάββατο στην πλατεία Σαπφούς στις 16:00 θα πρέπει όλοι οι αγωνιζόμενοι να παραλάβουν τα έγγραφα και τον αριθμό τους ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμαστικών στο άλσος Τσαμάκια που θα καθορίσουν την σειρά εκκίνησης την επόμενη μέρα.
Θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά το Σάββατο στα Τσαμάκια στις 17:00, ή τον αγώνα στην Αγιάσο την Κυριακή από την εκκίνηση 09:00 το πρωί έως τις απονομές. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κάτω πλατεία του χωριού μπροστά από τον "κήπο της Παναγιάς".
Ο καιρός θα είναι υπέροχος, το θέαμα εγγυημένο, το τοπίο μαγευτικό... σας περιμένουμε όλους σας λοιπόν αυτή την Κυριακή, στην Αγιάσο.

ΟΛΟΙ οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι παρόντες στις 08:00 το πρωί. Στις 09:00 δίνεται εκκίνηση...

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish