Εκδηλώσεις

6η Ποδηλατοδρομία Παραλίας Μανταμάδου

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 10:00, στην Παραλία Μανταμάδου ο Φυσιολατρικός – Ανθρωπιστικός σύλλογος Μανταμάδου “Ηλιαχτίδα” σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 6η Ποδηλατάδα - Παραλίας Μανταμάδου. Η αντίστροφη μέτρηση για την καθιερωμένη καλοκαιρινή ετήσια ποδηλατοδρομία και συνάντηση των φίλων του ποδηλάτου έχει ξεκινήσει. Δηλώσετε συμμετοχή στο βιβλιοπωλείο Madamaδι, στη πλατεία του Μανταμάδου ή στα τηλέφωνα της Ηλιαχτίδας 2253061005 - 6937156885.
Η μέρα της καθιερωμένης 6ης Ποδηλατοδρομίας Παραλίας Μανταμάδου πλησιάζει. Ελάτε με το ποδήλατο σας και ζήστε την εμπειρία, παίρνοντας εκκίνησης την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 10:00 στην Παραλία Μανταμάδου. Τρεις διαδρομές για όλες τις ηλικίες. Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να διαδώστε μαζί μας το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στο νησί μας. Ζήστε την εμπειρία! Έλα στη μεγάλη οικογένεια του ποδηλάτου.
???? Στη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ service ποδηλάτων για όλους τους συμμετέχοντες προσφορά του Xtreme-bikes.

Last modified onΚυριακή, 27 Ιούνιος 2021 20:47

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish