Εκδηλώσεις

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2021

Rate this item
(0 votes)

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ.
Σκαλοχώρι Σάββατο 7/8/2021 στις 18:00
To κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Λέσβου ξεκινά. Το Lesvos GRAND PRIX MTB series 2021 ξεκινά και η πρόεδρος του Σκαλοχωρίου με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου ανακοινώνουν τον πρώτο αγώνα XCO για το 2021 στο Σκαλοχώρι το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 18:00. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου δίνει το παρόν βοηθώντας και οργανώνοντας τον αγώνα SKALOCHORI MTB 2021, έχοντας όπως πάντα την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λεσβου. Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά την νέα αγωνιστική χρονιά. Για εγγραφές και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 
Κατηγορίες:
Junior 15-18
Elite 19-35
Men 36-40
Master 41-45
Veteran 46+
Women
ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
• Να παρευρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
• Να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα προστατευτικό κράνος.
• Να συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
• Να φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον διοργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσία του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
• Οι τρείς (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση σε σπάσιμο ή φθορά των σκελετών των ποδηλάτων και των περιφερειακών εξαρτημάτων.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές , συνοδοί) αποδέχονται με την συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά ή απώλεια ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κτλ.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει η αγωνόδικος επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ έως τις 5 Αυγούστου και 20 ευρώ μέχρι και 2 ώρες πριν την εκκίνηση. Το ποσό της συμμετοχής μπορείτε να το καταθέσετε μέχρι τις 5 Αυγούστου 2021, γράφοντας στην δικαιολογία της κατάθεσης το όνομα σας και το όνομα του αγώνα ή στο κατάστημα ANAGNO CYCLES μετρητά.
Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα. Σε αυτήν την περίπτωση για όσους το επιθυμούν η πληρωμή μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR72 0172 7090 0057 0908 6503 597
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΧΑΤΖΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούλιος 2021 18:51

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish