Εκδηλώσεις

1st Ride 2022

Rate this item
(0 votes)

2/1/2022
Ένας νέος ποδηλατικός χρόνος ξεκινά κι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τον καλωσορίζει όπως πάντα με βόλτα. Όλοι οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας θα συναντηθούν για την πρώτη ποδηλατική ορεινή ΜΤΒ περιπέτεια του 2022. Αφήνουμε πίσω μας τον χρόνο που πέρασε και πάμε να εξερευνήσουμε τα βουνά και τα μονοπάτια του 2022. Η συνάντηση μας θα είναι στις 2 Ιανουαρίου στις 10:30 κάτω από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Μεγάλη παρέα, μεγάλη βόλτα, πολλά χιλιόμετρα όπως κάθε φορά. Στόχος αυτής της πρώτης συνάντησης του 2022 είναι να ξεκινήσουν οι βόλτες μας με ομαδικό πνεύμα, να κάνουμε πολύ πετάλι, να γράψουμε χιλιόμετρα και να περάσουμε καλά.
Ακριβώς την ίδια μέρα τον Ιανουαρίου του 2012 διοργανώθηκε το πρώτο "1st Ride" με στόχο όπως κάθε χρονιά να κάνουμε πολύ πετάλι για "να μας πάει καλά ο χρόνος".
Από τότε και κάθε χρόνο, έχει καθιερωθεί να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι γίνεται σ' αυτήν την πρώτη ομαδική βόλτα του χρόνου.
Φέτος ολοκληρώνονται 10 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του "1st Ride" και η διοργάνωση της ετήσιας βόλτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου είναι επετειακή!
Εφοδιαστείτε με νερό, σνακ, καλά προετοιμασμένο ποδήλατο, το κράνος σας και την καλή σας ποδηλατική διάθεση.

Last modified onΚυριακή, 26 Δεκέμβριος 2021 23:20

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish