Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2023

Πωλούνται τροχοί κάρμπον 30 προφίλ για δισκόφρενα tufo carbona 30

Διατίθενται προς πώληση τροχοί καρμπον 30 προφίλ για δισκόφρενα tufo carbona 30,σε άριστη κατάσταση, λόγος πώλησης η αγορά  ίδιων με μεγαλύτερο προφίλ. Μαζί δίνονται και τα λάστιχα της φωτογραφίας schwalbe pro one 28
Τιμή: 800€ Επικοινωνία: 6942956200, Παράσχος

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου 2023

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου 2023

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00μμ, στο ξενοδοχείο Elysion στη Νεάπολη Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση για το 2023 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με συμμετοχή όλων των ενεργών μελών και φίλων του Συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο κι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2023 να παραβρεθούν με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Πο. Συ. Λέσβου κι ότι έχει προγραμματιστεί για το 2023. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, θα καταμετρηθούν για την απαρτία μόνο τα "οικονομικά ενεργά" μέλη (αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή Πίτας)
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου στο νησί, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του 2023. Πιστοί στην παράδοση της εκδήλωσης που κρατάει από το 2012 (12η κοπή πίτας στη Λέσβο), ο Πο.Συ.Λέσβου θα κόψει τη βασιλόπιτα του, στο Ξενοδοχείο Elysion.
Την Κυριακή 5/2/2023 στις 19:00 θα συγκεντρωθούμε για να ακούσουμε τα σχέδια του ΠοΣυΛε για το 2023, να γνωρίσουμε τους αθλητές της ομάδας, να μοιραστούμε τις ιδέες μας και την αγάπη για το ποδήλατο, αλλά και να ενημερωθούμε για ότι ποδηλατικό πρόκειται να γίνει στο νησί μας μέσα στο νέο έτος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να ανταλλάξουμε ποδηλατικές ευχές για το 2023. Την κοπή πίτας θα ακολουθήσει κλήρωση λαχνών με πολλά δώρα.
Σας περιμένουμε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish