Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Βουνού 2019 - Ανασκόπηση

Rate this item
(0 votes)

Ο καιρός μας έκανε την χάρη και καταφέραμε να γιορτάσουμε σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2019 την μέρα Βουνού στο αγαπημένο μας εκκλησάκι της Παναγιάς στην Αμαλή.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν στις 10:30πμ από τους πρόποδες της Αμαλής και έφτασαν μετά από μια ώρα περίπου στο εκκλησάκι της Παναγίας όπου εκεί τους περίμενε ζεστό τσάι του βουνού. Στις 12:00 περίπου και αφού συγκεντρώθηκαν και οι μικροί μας φίλοι ξεκίνησαν οι δράσεις που είχαν προετοιμάσει τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια ισορροπίας και ασφαλούς οδήγησης για τους μικρούς μας φίλους όπου στην συνέχεια οδήγησαν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Τα μεγαλύτερα παιδιά μαζί με έμπειρους αναβάτες είδαν την σωστή στάση σώματος, φρενάρισμα, στροφές και οδήγηση σε μονοπάτι. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση παιδικών κρανών στους μικρούς μας φίλους.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστερίας - Starfish Foundation για την παραχώρηση των ποδηλατικών κρανών, την Πασχαλίδης Στυλιανός και ΣΙΑ ΟΕ για την εστία υγραερίου και το εστιατόριο Αβέρωφ για τη χύτρα.

Περισσότερε φωτογραφίες

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 09:35

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish