Ενημέρωση

Τρομερή εμφάνιση από τον Μάνο Ορφανό στο Zagori Mountain Running

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Ζαγόρι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, φιλοξενώντας μεγάλους Έλληνες και ξένους αθλητές από 27 χώρες. Οι συμμετοχές στο 10ο επετειακό Zagori Mountai Running ήταν πάνω από 2500 και ανάμεσα τους βρέθηκαν πολλοί Μυτιληνιοί λάτρεις του ορεινού τρεξίματος.
Ο Μάνος Ορφανός, μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, κατάφερε να τερματίσει στην 19η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 5 ώρες και 45 λέπτα, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του ορεινού τρεξίματος. Την σπουδαιότητα της θέσης που κατέλαβε αυξάνει το γεγονός ότι ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο κάτι περισσότερο από 6 μήνες! Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περιμένουμε ακόμα πιο μεγάλες διακρίσεις από αυτόν τον τρομερό μαχητή των βουνών. Η διαδρομή του αγώνα που συμμετείχε(44km Zagori marathon+) ήταν πολύ απαιτητική διασχίζοντας το φαράγγι του Βίκου, περνώντας από της πηγές Βοϊδομάτη, μικρό και μεγάλο Πάπιγκο και στο τέλος ανάβαση στο καταφύγιο της Αστράκας στα 2100 υψόμετρο περνώντας από τη λίμνη Ρομπόζη στα αλπικά τοπία και καταλήγοντας στο Τσεπέλοβο.
Στην διαδρομή των 80km συμμετείχαν από Λέσβο οι Γιάννης Παττακός 24η Θέση γενικής, Γιάννης Μανιάτης DNF. Στην Διαδρομή των 44km συμμετείχαν οι Μάνος Ορφανός 19η Θέση γενικής, Φώτης Φλωρόπουλος 25η θέση γενικής, Δαγιέλλης Χρήστος 49η θέση γενικής και Μιχάλης Σπυριδάκης 132η θέση γενικής. Στην διαδρομή 21km συμμετείχαν οι Νικόλαος Αθανάσης 395η θέση γενικής και Μιχάλης Τσόκος 244η θέση γενικής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές από την Λέσβο και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Last modified onΚυριακή, 01 Αύγουστος 2021 21:10

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish