Ενημέρωση

Summer Night Ride 2021

Rate this item
(0 votes)

23/8/2021
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια νυχτερινή ποδηλατική βόλτα κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.
Παράδοση αυτή η βόλτα, μας συντροφεύει από το 2012. Συνδυάζεται πάντα με πετάλι, σουβλάκια και μπύρες.
Φέτος είπαμε να αξιοποιήσουμε τον νέο ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης που ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα στα Τσαμάκια.
23/8 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, 60 μικροί και μεγάλοι ξεκινήσαμε μια βόλτα στο τμήμα του ποδηλατόδρομου που έχει παραδοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Τα μικρά παιδιά έκαναν τη βόλτα μέχρι το άγαλμα. Μετά συνεχίστηκε μια βόλτα για μεγαλύτερους αναβάτες όλων των ηλικιών. Η βόλτα κινήθηκε σε παραδοσιακά σοκάκια της Μυτιλήνης και έως το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας. Από κει και μέσα από τα φεγγαρόλουστα στενάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης επιστρέψαμε όλοι μαζί στον τόπο εκκίνησης. Δυστυχώς πολλοί δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν όλη την διαδρομή μιας και στο κομμάτι από Απελή έως την γέφυρα, το διαχωριστικό παρτέρι ήταν γεμάτο με “καλλωπιστικά” τριβόλια με αποτέλεσμα να πάθουν λάστιχο!
Μετά τη βόλτα μαζευτήκαμε στην Πλαζ ΕΟΤ όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δροσερό γρασίδι, μας περίμεναν σουβλάκια μπύρες και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος!
Η παρέα (όπως κάθε χρονιά) επανασυνδέθηκε έτοιμη για τις πρώτες φθινοπωρινές βόλτες, τα events, τους αγώνες του χειμώνα κι όλα αυτά (τα ευχάριστα νέα) που μας περιμένουν ακόμα μέσα στο 2021.

Media

Last modified onΣάββατο, 28 Αύγουστος 2021 09:53

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish