Ενημέρωση

Συμμετοχή του Πο. Συ. Λέσβου στην εκδήλωση του Οpen Space Ποδήλατο και Περιβάλλον

Rate this item
(0 votes)

Την Τετάρτη 11 Μαΐου πολλά μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο. Συ. Λέσβου) και αρκετό κοινό με ενδιαφέρον για την ποδηλασία βρέθηκαν στην εκδήλωση "Ποδήλατο και Περιβάλλον" που διοργάνωσε το open space στο νέο φιλόξενο χώρο του.

Ομιλητές ήταν ο Μιχάλης Μπάκας ως Oικολόγος Πράσινος , ο Ιγνάτης Λασκαρίδης ως πρόεδρος του Πο. Συ. Λέσβου και ο Παναγιώτης Γιαννούλης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.
Στην παρέμβασή του ο Ιγνάτης Λασκαρίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Πο. Συ. Λέσβου, όπως επίσης και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστικοί ποδηλάτες στην πόλη μας , αναφέρθηκε ακόμα στην εξέλιξη μετά από παρεμβάσεις του ποδηλατικού συλλόγου όσον αφορά τις ποδηλατικές υποδομές καθώς και τη συμπεριφορά των οδηγών.
Ακολούθησε μετά τους ομιλητές εποικοδομητικός διάλογος. Ελπίζουμε να φέρει συνέχεια στις αναζητήσεις της ποδηλατικής κοινότητας για ασφάλεια στην κίνηση μέσα στην πόλη μας.
Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα θα γίνεται εκδήλωση με διαφορετική Θεματική κάθε φορά αφιερωμένη στο ποδήλατο.
Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις, περισσότερα ποδήλατα στους δρόμους με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τέλος ευχαριστούμε τον Αστερία και το Open Space για την προσφορά τους στην ποδηλατική κοινότητα και στον Πο. Συ. Λέσβου.

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάιος 2022 14:16

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish