Ενημέρωση

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο - Ανασκόπηση

Rate this item
(0 votes)

Κυριακή 5/6/2022
Στα πλαίσια των Παγκόσμιων ημερών, 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου γιόρτασε με μια μεγάλη ποδηλατοπορεία τις 2 αυτές ημέρες. Καλεσμένοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου, σε διοργάνωση Συλλόγου καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. και μαζί με τους Lesvos Runners, τον Εμπορικό Σύλλογο Λέσβου και τη Ροζ δύναμη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, μεγάλη πορεία με ποδήλατα και με τα πόδια από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ως τα Τσαμάκια.
Από τις 11:00 πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο συνθέτοντας μια εικόνα με πολύχρωμα μπαλόνια, εγκάρδια χαμόγελα, παιδικές φωνές, και ελπίδα για όσους νοσούν. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων όλοι μαζί, σαν μια ενωμένη γροθιά για να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε απέναντι στον καρκίνο. Η εκδήλωση τιμά τους επιζώντες από καρκίνο και δίνει ελπίδα σε όλους του αγωνιστές που ακόμα μάχονται.
Η δράση οργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου ενώ συμμετείχαν και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, οι Lesvos Runners, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ροζ Δύναμη. Στα Τσαμάκια, μας περίμενε το Φλοκάκι που πρόσφερε σε όλους από ένα παγωτό προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούνιος 2022 21:27

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish