Ενημέρωση

“Real Tour of Chios - Reverse” 200km

Rate this item
(0 votes)

26/6/2022
Για 13η φορά διοργανώθηκε στη Χίο το καλοκαιρινό Brevet με ονομασία “Real Tour of Chios". Η διαδρομή ίδια όπως κάθε φορά μόνο που φέτος έγινε ανάποδα.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 06:00 το πρωί της Κυριακής με κατεύθυνση νότια στο νησί. Οι αναβάτες ξεκίνησαν από την πόλη της Χίου και στη διαδρομή του Brevet πέρασαν από Μαύρα βόλια, το χωριό του Πυργίου, το Μουσείο της Μαστίχας, την Μεσαιωνική Καστροπολιτεία των Μεστών, την Αγία Ειρήνη, το χωριό της Βέσσας, το Βολισσό, το μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας, τις Τρύπες, Μελανιός, Άγιο Γάλας, Νενητούρια και Κουρούνια, διαδοχικά χωριά, τον Εγρηγόρο, Αφροδίσια και Χάλανδρα, το Σπαρτούντα και τερμάτισαν πάλι Χίο, σ έναν πραγματικά τουριστικό οδηγό που περιέχει σε μια βόλτα, όλες σχεδόν τις ομορφιές του νησιού.
Από τη Λέσβο ταξίδεψαν στη Χίο και συμμετείχαν οι Steffen Streich και Γιώργος Μανωλιάς μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, που κατάφεραν (και οι δύο) εντός του προγραμματισμένου χρόνου να τερματίσουν το απαιτητικό Brevet των 200 χιλιομέτρων του γειτονικού νησιού.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον "Ποδηλατοτουρισμός Χίου - Chios Randonneurs"
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στους αθλητές καλή επιστροφή, καλή αποκατάσταση και συγχαρητήρια για την επίδοσή τους.

Last modified onΤρίτη, 19 Ιούλιος 2022 21:39

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish