Ενημέρωση

7ο LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB RACE XCO – C2 και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator XCE

Rate this item
(0 votes)

7ο LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB RACE XCO – C2
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ELIMINATOR XCE 30/9 – 2/10/2022
Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει τους διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας Molyvos Urban MTB που μετά από δύο χρόνια απουσίας επανέρχονται φέτος δυναμικά.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλους αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Λέσβο LESVOS – MOLYVOS URBAN-MTB RACE XCO – C2 στις 30/9/2022 και στις 02/10/2022 που περιλαμβάνονται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την Ελλάδα (UCI), όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο με σκοπό την συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Γεγονός που βάζει την Λέσβο και την Ελλάδα για ένα τριήμερο στον παγκόσμιο χάρτη ποδηλασίας.
Παράλληλα η διοργάνωση φέτος εντάσσεται και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Eliminator XCE μέσα στην καρδιά του οικισμού του Μολύβου και το Εθνικό Κύπελο XCO που θα γίνουν 1 και 02/10/2022, θα φέρei τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα και παράλληλα θα δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές να συμμετέχουν στους δύο διεθνείς αγώνες, ενώ το τριήμερο των αγώνων θα συμπληρώσουν οι αγώνες MOLYVOS URBAN MTB OPEN, όπως κάθε χρόνο, για τους υπόλοιπους ποδηλάτες.
Μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της ορεινής ποδηλασίας της Ευρώπης, ένα τριήμερο αγώνων και εκδηλώσεων στην Β. Λέσβο στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου είναι γεγονός.
Η φετινή διοργάνωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και πολλών χορηγών και υποστηρικτών.

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούλιος 2022 15:24

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish