Ενημέρωση

Η επίσημη εμφάνιση 2022 της ομάδας του Πο. Συ. Λέσβου διαθέσιμη στο κοινό

Rate this item
(0 votes)

Το 2022 έφερε νέες συνεργασίες στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, με νέους χορηγούς και νέα εμφάνιση των αθλητών, με νέα συνεργασία και κορυφαία ποιότητα υλικών.
Για τη νέα εμφάνιση του Συλλόγου επιλέχθηκε η Bioracer, η καλύτερη εταιρεία στο χώρο ένδυσης αθλητών στον κόσμο, με πολλές μεγάλες ομάδες κι εθνικές (μαζί και την Εθνική Ελλάδος) να την έχουν επιλέξει για την ένδυση των αθλητών τους.
Ο Πο. Συ. Λέσβου σχεδίασε τη νέα εμφάνιση 2022 με τους νέους χορηγούς και οι επιλογές μας είναι άπειρες. jersey κλασικό κούρσας - xc, κοντό και μακρύ μανίκι, κολάν κοντό, 3/4 και μακρύ, μπλούζα free ride enduro κοντό και μακρύ μανίκι και παντελονάκι enduro. Όλα στα νέα υπέροχα χρώματα του Πο. Συ. Λέσβου.
Όλα βρίσκονται στο κατάστημα του ταμία του Συλλόγου κου Δουκαρέλλη (Παιχνίδια Δουκαρέλλη). Εκεί μπορείτε να δοκιμάστε το νούμερό σας, να νοιώστε την πραγματικά κορυφαία ποιότητα υλικών των νέων εμφανίσεων και να παραγγείλετε όποιο και όσα κομμάτια θέλετε. Τα μπλουζάκια κοστίζουν και στις δύο περιπτώσεις (enduro και κούρσας) 60,00 €, παντελόνι enduro είναι 75,00 €, ενώ το κοντό κολάν κούρσας προσφέρεται στα 90,00 €.
Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα επιλεγμένα μοντέλα της συλλογής. Μπορείτε να τα δοκιμάστε επιλέγοντας ποιότητα, νούμερα και μοντέλο στο κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη" καθώς και να διαπιστώστε την ποιότητα των κορυφαίων ρούχων ποδηλασίας στον κόσμο.

Η παραγγελία θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό έως 1η Σεπτεμβρίου.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 22:58

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish