Ενημέρωση

EGS 2024 Round6 Helmos Enduro

Rate this item
(0 votes)

Ξεκίνησε σήμερα πενταμελής αποστολή αθλητών από την Μυτιλήνη προκειμένου να συμμετάσχουν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series που πραγματοποιείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με τον εντυπωσιακό Χελμό να προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια απαιτητική διαδρομή που θα δοκιμάσει τις αντοχές και τις δεξιότητες των αθλητών.
Το Helmos Mountain Biking Project δεν είναι μόνο μια αθλητική διοργάνωση, αλλά και μια ευκαιρία να αναδειχθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης του Εθνικού πάρκου και Παγκόσμιου Γεωπάρκου Χελμού-Βουραϊκού μέσω του εναλλακτικού τουρισμού. Στα πλαίσια αυτού φιλοξενούμε τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Enduro Greek Series. Με πλούσιο πρόγραμμα, εντυπωσιακά τοπία και παράλληλες δραστηριότητες, η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος συμμετεχόντων και θεατών, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την φήμη της περιοχής των Καλαβρύτων ως κορυφαίο προορισμό για ορεινή ποδηλασία και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
To ενδιαφέρον μας εστιάζεται στις συμμετοχές από Λέσβο των αθλητών Βασίλης Βουρσούκης, Μωυσής Νικόλαος, Μωυσής Βασίλης, Λευτέρης Τιτιρέκης και Θοδωρής Τιτιρέκης. Ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλό ταξίδι παιδιά και καλή επιστροφή.
Δείτε λεπτομέρειες του αγώναΕΔΩ

Last modified onΠέμπτη, 17 Οκτώβριος 2024 21:24

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish