Ενημέρωση

Items filtered by date: Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2022

Νέο ποδήλατο για το Γιώργο Σαραϊδάρη

Μυτιλήνη 22/12/2022
Για το φαινόμενο Γιώργος Σαραϊδάρης χρειάζονται πολλές σελίδες για να αναφερθεί απλά κάποιος στα επιτεύγματά του. Τις τελευταίες 3 δεκαετίες προσφέρει τα μέγιστα στο κεφάλαιο ποδηλασία. Ένας σεμνός άνθρωπος που έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στο ποδήλατο. Ένα αγαπητό παιδί σε όλους, που σ' αυτόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό όλη η ανάπτυξη που έχει η ποδηλασία στο νησί σήμερα.
Στο συνημμένο έγγραφο "εδώ" μπορείτε να διαβάστε μαζί με το αίτημα του συλλόγου, ένα πολύ σύντομο ιστορικό αυτής της εξαιρετικής αθλητικής καριέρας που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Στο άρθρο μας "Βαθμολογία Σωματείων" που είχαμε πρόσφατα δημοσιεύσει, φαίνεται το εξαιρετικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης που βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου με επιστολή πρότασή του, αριθμός πρωτοκόλλου Νο-31 (23/5/2022) προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σκεπτόμενος το λαμπρό παράδειγμα αυτού του αθλητή υπόδειγμα για τα νέα παιδιά του τόπου, αισθανόμενοι την ανάγκη κι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, μια και τα τελευταία χρόνια τρέχει με δανεικό ποδήλατο, προτείναμε στα πλαίσια του επιτρεπτού, την με κάθε τρόπο βοήθεια που μπορεί να παρέχει η πολιτεία, στον αθλητή που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Ελλάδα στο δίαθλο (ποδήλατο, τρέξιμο) και στην ποδηλασία, τον Γιώργο Σαραϊδάρη, στον αθλητή που παραμένει πιστός στον Ποδηλατικό Σύλλογο του τόπο του, τιμώντας σε κάθε αγώνα τη φανέλα του σωματείου, από τη μέρα ίδρυσής του, μέχρι και σήμερα.
Έτσι σήμερα 22/12/2022 παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς και ο Μπάμπης Αράπης Αντιπρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μαζί με τον αθλητή του Συλλόγου Γιώργο Σαραϊδάρη, για την επίσημη παράδοση του ποδηλάτου ορεινής ποδηλασίας που χρειαζεται ο Λέσβιος αθλητής, με τη μακροβιότερη αθλητική καριέρα στην ποδηλασία του τόπου.
Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κο Κώστα Μουτζούρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του μεγαλύτερου αθλητή ποδηλασίας του νησιού αλλά και στην πρόταση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που στηρίζει με κάθε τρόπο τους αθλητές με ήθος, που προσφέρουν στον τόπο τους και κρατούν χρόνια τώρα ψηλά τη σημαία της Λέσβου, κάνοντας ν' ακούγεται το όνομα του νησιού που όλοι αγαπάμε, σε κάθε τους συμμετοχή σ' όλη την Ελλάδα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish