Παρουσιάσεις

PC game με το Specialized Enduro από τον Γιώργο Τριχόπουλο

Rate this item
(0 votes)

Πέρασε καιρός από την δημιουργία του εν λόγω game αλλά η παρουσίασή του γίνεται στην πιο κατάλληλη στιγμή. Οι μέρες περάνε αργά μέσα στο σπίτι και τι καλύτερο από ένα bike game!!!!
Δημιουργός ο Γιώργος Τριχόπουλος, εκπαιδευτικός πληροφορικής στην Λέσβο με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ για μερικά χρόνια. Λάτρης του ποδηλάτου και αυτός και εγώ , στα 2 μέτρα τα γραφεία μας, όπως καταλαβαίνετε η εργασία δεν μπορούσε να είχε άλλο θέμα!
Διαβάστε παρακάτω την παρουσίαση από τον Γιώργο Τριχόπουλο και παίξτε ελεύθερα!!!!

--BikeMan--
Το 2017, στα πλαίσια εργασιών μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, και από προσωπικό ενδιαφέρον για το 3D modelling και animation, σχεδιάστηκαν μέρη ενός ποδηλάτου (σέλα, αλυσίδα, γρανάζια κλπ) και στη συνέχεια, ένα ποδήλατο της εταιρείας Specialized και συγκεκριμένα το Enduro FSR 26” του 2010. Τα μοντέλα βρίσκονται στον ιστότοπο sketchfab.com και συγκεκριμένα στους συνδέσμους:
Σέλα (δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά στο τελικό μοντέλο)
Κασέτα
Αλυσίδα
Το ποδήλατο
Στη συνέχεια, για να αξιοποιηθεί το κατασκευασμένο μοντέλο, σχεδιάστηκε μία πίστα video game (ως demo) στην οποία ο παίκτης καλείται να βρει αρχικά έναν κωδικό που ξεκλειδώνει στο ποδήλατο και στη συνέχεια, ανεβαίνει σε αυτό και πρέπει να ολοκληρώσει μία σύντομη αποστολή. Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι απλός για οποιονδήποτε έχει παίξει κάποιο παιχνίδι τύπου FPS, αρκεί να καταλάβει τους γρίφους που πρέπει να λύσει.
Το παιχνίδι κατασκευάστηκε στο περιβάλλον του Unity, και μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει κατεβάζοντας το εκτελέσιμο αρχείο από ΕΔΩ
Γιώργος Τριχόπουλος

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish