Βίντεο

Items filtered by date: Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2021

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2021

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ.
Σκαλοχώρι Σάββατο 7/8/2021 στις 18:00
To κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Λέσβου ξεκινά. Το Lesvos GRAND PRIX MTB series 2021 ξεκινά και η πρόεδρος του Σκαλοχωρίου με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου ανακοινώνουν τον πρώτο αγώνα XCO για το 2021 στο Σκαλοχώρι το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 18:00. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου δίνει το παρόν βοηθώντας και οργανώνοντας τον αγώνα SKALOCHORI MTB 2021, έχοντας όπως πάντα την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λεσβου. Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά την νέα αγωνιστική χρονιά. Για εγγραφές και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 
Κατηγορίες:
Junior 15-18
Elite 19-35
Men 36-40
Master 41-45
Veteran 46+
Women
ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
• Να παρευρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
• Να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα προστατευτικό κράνος.
• Να συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
• Να φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον διοργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσία του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
• Οι τρείς (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση σε σπάσιμο ή φθορά των σκελετών των ποδηλάτων και των περιφερειακών εξαρτημάτων.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές , συνοδοί) αποδέχονται με την συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά ή απώλεια ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κτλ.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει η αγωνόδικος επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ έως τις 5 Αυγούστου και 20 ευρώ μέχρι και 2 ώρες πριν την εκκίνηση. Το ποσό της συμμετοχής μπορείτε να το καταθέσετε μέχρι τις 5 Αυγούστου 2021, γράφοντας στην δικαιολογία της κατάθεσης το όνομα σας και το όνομα του αγώνα ή στο κατάστημα ANAGNO CYCLES μετρητά.
Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα. Σε αυτήν την περίπτωση για όσους το επιθυμούν η πληρωμή μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR72 0172 7090 0057 0908 6503 597
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΧΑΤΖΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πωλείται GHOST SE 29"

Πωλείται GHOST SE 29" Hardtail. Μέγεθος 52 medium. Το ποδήλατο έχει χρησημοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε άψογη κατάσταση.

Τιμή: 450€

Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι

Μυτιλήνη 26/7/2050
Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι
Μετά την τέλεια ανακαίνιση του άνω οδοστρώματος του ποδηλατόδρομου στα Τσαμάκια στις αρχές του 2050 με τις πλέον ειδικές αντιολισθητικές επιστρώσεις, ήταν επιτακτική η ανάγκη μιας νέας διαδρομής και για τους πιο... απαιτητικούς αναβάτες.
Παράλληλα με τον άριστης ποιότητας, με τέλεια κι ασφαλή επιφάνεια ποδηλατόδρομο στα Τσαμάκια, που σχεδιάστηκε για να είναι βατός από όλα τα ποδήλατα, ανάγκη ήταν η δημιουργία και μιας διαδρομής λίγο πιο... χωμάτινης. Έτσι μελετήθηκε από τον Πο.συ.Λε. μια ποδηλατική χωμάτινη διαδρομή μέσα στα Τσαμάκια, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Η παγκοσμίως 1η αστική ποδηλατική διαδρομή ΜΤΒ είναι παράλληλη με τον ήδη υπάρχον ποδηλατόδρομο, μερικά μέτρα δίπλα, μέσα στο αλσύλλιο Τσαμάκια κι αγκαλιάζει περιμετρικά τα τείχη του κάστρου. Είναι μια υπέροχη, πανέμορφη, απαιτητική διαδρομή με εκπληκτική θέα από ψηλά, κυριολεκτικά μέσα στην πόλη κι αποκλειστικά σχεδιασμένη από τους έμπειρους trail-builders του Πο.Συ.Λε. Θες ομαλή ροή στον ποδηλατόδρομο - αεροδρόμιο (του 2021); Πας από κάτω! Θες κάτι πιο δύσκολο, κάτι πιο απαιτητικό με τις δυσκολίες του και φυσικά εμπόδια; Πας από πάνω...
Διπλός Ποδηλατόδρομος με επιλογές! Τι καλύτερο;

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish