Βίντεο

Items filtered by date: Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022

“Real Tour of Chios - Reverse” 200km

26/6/2022
Για 13η φορά διοργανώθηκε στη Χίο το καλοκαιρινό Brevet με ονομασία “Real Tour of Chios". Η διαδρομή ίδια όπως κάθε φορά μόνο που φέτος έγινε ανάποδα.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 06:00 το πρωί της Κυριακής με κατεύθυνση νότια στο νησί. Οι αναβάτες ξεκίνησαν από την πόλη της Χίου και στη διαδρομή του Brevet πέρασαν από Μαύρα βόλια, το χωριό του Πυργίου, το Μουσείο της Μαστίχας, την Μεσαιωνική Καστροπολιτεία των Μεστών, την Αγία Ειρήνη, το χωριό της Βέσσας, το Βολισσό, το μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας, τις Τρύπες, Μελανιός, Άγιο Γάλας, Νενητούρια και Κουρούνια, διαδοχικά χωριά, τον Εγρηγόρο, Αφροδίσια και Χάλανδρα, το Σπαρτούντα και τερμάτισαν πάλι Χίο, σ έναν πραγματικά τουριστικό οδηγό που περιέχει σε μια βόλτα, όλες σχεδόν τις ομορφιές του νησιού.
Από τη Λέσβο ταξίδεψαν στη Χίο και συμμετείχαν οι Steffen Streich και Γιώργος Μανωλιάς μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, που κατάφεραν (και οι δύο) εντός του προγραμματισμένου χρόνου να τερματίσουν το απαιτητικό Brevet των 200 χιλιομέτρων του γειτονικού νησιού.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον "Ποδηλατοτουρισμός Χίου - Chios Randonneurs"
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στους αθλητές καλή επιστροφή, καλή αποκατάσταση και συγχαρητήρια για την επίδοσή τους.

Electric Test Ride

Μυτιλήνη 27/6/2050
Electric Test Ride
Θέλετε να πείσετε τον κολλητό σας ή την κολλητή σας να πάρει ποδήλατο;
Τα 4 μεγαλύτερα ποδηλατικά καταστήματα της πόλης μας προχωρούν στο νέο ελκυστικό πρόγραμμα γνωριμίας με την ηλεκτροκίνηση προσφέροντας δωρεάν 2ήμερη γνωριμία με το ποδήλατο που ονειρεύεστε. Κλείστε τις μέρες που σας βολεύει και είτε δοκιμάστε μόνοι σας, είτε προσφέρετε το στο φίλο - φίλη που θέλετε να διαπιστώσει τα θετικά του να κυκλοφορείς, να πας για ψώνια, βόλτα αναψυχή με ηλεκτρικό ποδήλατο μέσα στην πόλη.
Χρειάζεται μόνο μια μέρα να βάλεις το ποδήλατο στην καθημερινή σου ρουτίνα για να καταλάβεις. Ζήστε χωρίς πάρκινγκ, χωρίς βενζίνη, χωρίς κυκλοφορικό, χωρίς χαμένο χρόνο στη μετακίνηση, στάθμευση, ζήστε χωρίς συνεργεία, χωρίς ασφάλειες, χωρίς παρανομίες, χωρίς δάνεια για την αγορά αυτοκινήτων, χωρίς χρεώσεις στάθμευσης, χωρίς πρόστιμα παράνομης στάθμευσης, χωρίς άγχος, φορολογία, τέλη κυκλοφορίας, κόστη επισκευών. Ζήστε με υγεία, ηρεμία και ποιότητα ζωής... Μια μέρα να ζήσεις έτσι δεν ξαναγυρνάς πίσω.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish