Βίντεο

Items filtered by date: Τρίτη, 09 Ιούλιος 2024

Enduro Greek Series 2024 Chamois Ride – Ανασκόπηση, φωτογραφίες και αποτελέσματα

7 Ιουλίου 2024
Ανήλιο Μετσόβου
Enduro Greek Series 2024 Chamois Ride
Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο Χιονοδρομικό κέντρο στο Μέτσοβο, ο τέταρτος αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος Ποδηλασίας Enduro. Μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες Ευρωπαϊκές και για τον λόγο αυτό ο αγώνας ήταν και προκριματικός της UCI για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.
Πέντε καλοσχεδιασμένες ειδικές διαδρομές από τις όποιες οι τρεις ήταν χαραγμένες φέτος και γεμάτες με berm, drop, άλματα και πολλά τεχνικά εμπόδια όπου σε συνδυασμό με τις μεγάλες κλίσεις, ανέβαζαν την ταχύτητα και την αδρεναλίνη στα ύψη. Δυσκολότερη όλων ήταν η τελευταία ειδική, η οποία περνούσε από απόκρημνα σημεία, είχε βράχια, ρίζες, rock garden, ανοιχτά κομμάτια, πετάλι και συνολικό μήκος 4,1km.
Η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά αποσπώντας τρία μετάλλια. Ο Τιτιρέκης Λευτέρης στην κατηγορία Masters κατέλαβε την δεύτερη θέση, κατατάσσοντας τον πρώτο στην μέχρι τώρα κατάταξη στην κατηγορία του. Ο Λασκαρίδης Ιγνάτιος κατέλαβε την δεύτερη επίσης θέση στην κατηγορία Veterans που αγωνίζεται και ο Γιαννούλης Παναγιώτης κατέλαβε την πέμπτη θέση στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία e-bikes. Τέλος, ο Βουρσούκης Βασίλης κατέλαβε την 16η θέση και ο Χατζέλης Μάνος την 18η στην κατηγορία Men.
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά για τα αποτελέσματα που έφεραν οι Λέσβιοι αθλητές και καλή ξεκούραση.
Περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish