Φωτογραφίες

2ος Αγώνας Enduro MTB Καλλονής - Κλαπάδος‏

Rate this item
(0 votes)

Την Κυριακή 15/2/2015 οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο ήλιος έλαμπε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ανεβάζοντας τη διάθεση. Ιδανικά ήταν και τα χρώματα στα εκπληκτικής ομορφιάς μονοπάτια που επιλέχθηκαν για τη διαδρομή του αγώνα. Η οργάνωση ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα αποδεικνύοντας την εμπειρία του διοργανωτή σε τέτοιου είδους αγώνες.
Από νωρίς είχαν αρχίσει να μαζεύονται οι αγωνιζόμενοι στον Κλαπάδο, με πολλές όμως "απώλειες" από πτώσεις στα δοκιμαστικά της Παρασκευής στην απαιτητική διαδρομή!
Εξαιρετική η τοποθεσία, μαγευτικά τα μονοπάτια πριν την ειδική, ειδικά δίπλα στο ποτάμι, με εξαιρετικά δύσκολα και τεχνικά περάσματα που σε προϊδέαζαν για μια ακόμα πιο δύσκολη ειδική διαδρομή. Όταν όμως άρχιζε η ειδική το "κλίμα" άλλαζε! Εκτός από τη βαθιά λάσπη που σε "κολλούσε" κάτω, και ελάχιστα ανηφορικά, όλο το υπόλοιπο κομμάτι που είχε επιλεγεί ήταν με κλίση μεσαίας ροής με ταχύτητα που σίγουρα το απολαύσαμε όλοι. Μπορεί η κούραση μετά από 2 περάσματα να ήταν μεγάλη, αλλά το ίδιο ήταν και η χαρά στο πρόσωπο όλων, κλείνοντας έτσι τον δεύτερο κύκλο του enduro mtb Καλλονής και καταγράφοντας στους "χάρτες" μας ακόμα μια υπέροχη περιοχή φυσικής ομορφιάς του νησιού μας, κατάλληλη για ορεινή ποδηλασία.
Τα αποτελέσματα του αγώνα καθώς και οι απονομές θα γίνουν Δευτέρα 16/2/15 στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόποιο στις 20:00.

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 17:49

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish