Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Συνάντηση Πο. Συ. Λέσβου με το Δήμαρχο Μυτιλήνης

Rate this item
(0 votes)

Την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο. Συ. Λέσβου) Ιγνάτη Λασκαρίδη με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, κ Στρατή Κύτελη. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου στα Τσαμάκια, συνεχίστηκε με τη μελέτη ανάπλασης του ιστορικού κέντρου, σε τμήματα της πόλης που έχουν ποδηλατικές υποδομές και ολοκληρώθηκε με την πορεία του έργου της ανάπλασης του παραλιακού ποδηλατόδρομου προς το αεροδρόμιο.
Επιγραμματικά σημειώθηκε η αναγκαιότητα μεγαλύτερης και άμεσης συνεργασίας, μεταξύ των δύο πλευρών, μια και υπάρχει κοινή θέληση και στόχοι, για μια πόλη φιλικότερη στον πολίτη.
Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε την υπόσχεση για ενίσχυση των αθλητικών δράσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και στο τέλος της συνάντησης βρέθηκε λύση ένα χρόνιο αίτημα των μελών του Πο. Συ. Λέσβου, αυτό της εύρεση έδρας για την καλύτερη οργάνωση των δράσεών μας. Η συνάντηση έληξε με τη συμφωνία τις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish