Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022

Πωλείται Scott spark 920 carbon frame

Πωλείται Scott spark 920 carbon frame (σκελετός). Μοντέλο τού 18 και μέγεθος Medium μαζί με την γνήσια πίσω ανάρτηση της Fox και το dual χειριστήριο της Scott.
Τιμή: 1000€ Επικοινωνία: 6932981365, Μπάμπης

Η ΕΟΑΠ ζητά τη στήριξη της ΚΕΔΕ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς συλλόγους που θα παρέμβουν σε τοπικό επίπεδο, χωρίς ομοσπονδία που θα πιέσει την κυβέρνηση να προωθήσει το ποδήλατο τίποτα και να ζητήσει ποδηλατικές υποδομές, δεν μπορούν ν' αλλάξουν και πολλά.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας, της οποίας οι κινήσεις είναι συνεχείς, στοχευμένες και στα κατάλληλα άτομα, ενώ έρχεται συνεχώς σε επαφή με κρατικούς φορείς και ζητά την συμπαράσταση, υποστήριξη, προβολή και τη βοήθειά τους, σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της αστικής ποδηλασίας στην Ελλάδα. Είναι το ισχυρότερο όργανο πίεσης στο κράτος και υποστηρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο από τους μεγαλύτερους κι ισχυρότερους ποδηλατικούς συλλόγους της χώρας.
Στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα συναντήθηκαν στις 9/11 οι εκπρόσωποι του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Πιτσιλός (πρόεδρος) & Αντώνης Σηφάκης (γραμματέας) και ζήτησαν τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας από τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου, για δράσεις που προγραμματίζει η ΕΟΑΠ. Πρόκειται για το, "Πάμε μια βόλτα δήμαρχε", το "Bike to Work - Με Ποδήλατο στη Δουλειά" και τις "Ποδηλατογιορτές". Οι δράσεις αυτές έχουν στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτικών αρχών, επαγγελματιών και μαθητών πάνω σε θέματα ποδηλατικής μετακίνησης στο αστικό περιβάλλον. Είναι γνωστή η στήριξη του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου σε δράσεις που προωθούν το ποδήλατο, ο οποίος είναι ο ίδιος αστικός ποδηλάτης. Ολοκληρώνοντας την συνάντηση, δεσμεύτηκε, πως οι προτάσεις της Ομοσπονδίας θα εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο όταν αυτές κατατεθούν επίσημα στο ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Πολύ θετικές όλες οι κινήσεις της ΕΟΑΠ που χωρίς αυτή και τους συλλόγους να αιτούνται ποδηλατικές υποδομές στη χώρα μας τίποτα δεν θα είχε γίνει. Ελπίζουμε οι κινήσεις της ομοσπονδίας και των συλλόγων να εισακουστούν από τους Δήμους και να φτάσουμε μια μέρα γρηγορότερα, σε μια πιο ανθρώπινη πόλη.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish