Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2022

Τοπικό πρωτάθλημα Τ.Ε.Π.Α. ορεινής ποδηλασίας XCC– Μάνδρα Αττικής

6/3/2022
Στον Άγιο Γεώργιο Κιάφα στη Μάνδρα διεξήχθη την Κυριακή 6/3/2022 το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας XCC, σε διοργάνωση ΠΣ Μάνδρας Δυτική Αττική.
Το ενδιαφέρον του Ποδηλατικού συλλόγου Λέσβου και ολόκληρου του νησιού, επικεντρώνεται στην δυναμική συμμετοχή του Μπάμπη Μπουντάκη που αγωνίστηκε στην κατηγορία Master B.
Σ' έναν απαιτητικό αγώνα 4ων γύρων ο Μπουντάκης που ξεκίνησε από τις πιο πίσω θέσεις στην εκκίνηση, κατάφερε με κόπο, επιμονή και συγκέντρωση να κάνει την άριστη προετοιμασία και προπόνησή του να πιάσει τόπο και να αναρριχηθεί προσπερνώντας έναν έναν όπου επέτρεπε η διαδρομή όλους τους αντιπάλους του έτσι ώστε να φτάσει έως την 7η θέση της Κατηγορίας Μάστερ Α-Β.
Εν αναμονή κατάταξης από τον διοργανωτή για την κατηγορία Mάστερ Β στην οποία ανήκει ο αθλητής μας .
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του νησιού μας, για την εκπληκτική του επιτυχία, αλλά και την άξια εκπροσώπηση της ομάδας του Πο Συ. Λέσβου εκτός έδρας. Εύχεται στον Μπάμπη Μπουντάκη καλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή στο νησί.

Υποχρεωτικά τα parking ποδηλάτων σε κάθε κτήριο

Μυτιλήνη 7/3/2050

Υποχρεωτικά τα parking ποδηλάτων σε κάθε κτήριο.

Η υποχρεωτική δημιουργία θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων σε όλα τα νέα και ανακαινισμένα κτήρια της πόλης, θα διευκολύνει την ποδηλασία για χιλιάδες Λέσβιους.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε οδηγία για την Ενεργειακή Απόδοση των κτηρίων που καθιστά υποχρεωτική πλέον τη δημιουργία ειδικού χώρου, σε όλα τα νέα και ανακαινισμένα κτήρια στην ΕΕ, χώρου στάθμευσης - φύλαξης ποδηλάτων. Τα νέα μέτρα ανταποκρίνονται σε μια μακροχρόνια σύσταση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Όλα τα νέα κτήρια κατοικιών και μη στην ΕΕ, καθώς και εκείνα που υπόκεινται σε ριζική ανακαίνιση, θα πρέπει να παρέχουν υποχρεωτικούς χώρους για στάθμευση ποδηλάτων, σύμφωνα με νέο νόμο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ενεργειακή Απόδοση των Κτηρίων.
Η νέα νομοθεσία αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη κινητικότητα, όπως το ποδήλατο, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας των νοικοκυριών και ότι η τροποποίηση των ελάχιστων απαιτήσεων όπως του χώρου στάθμευσης ποδηλάτων σε όλα τα κτήρια, είναι αναγκαία, χρήσιμη, θα προσφέρει ευκολότερη χρήση των ποδηλάτων σε κάθε μετακίνηση και κρίνεται απαραίτητη.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish