Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Κυριακή, 15 Μάιος 2022

6th Lesvos Enduro MTB Albums

Μια βδομάδα μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα 6th Lesvos Enduro MTB που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, η σκόνη δεν έχει "πέσει" ακόμα...
Συγκεντρώσαμε εδώ σε μια συλλογή με τη σειρά που τα βρήκαμε κι εμείς, όλα τα άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί να είδατε ή και να χάσατε ...
Μιχάλης Κουτρουμπής 
Γιάννης Βεγιάννης
Μπάμπης Αράπης
Lesvos MTB
Βασίλης Μαϊστρέλλης
Σπύρος Παυλής
Άρης Σπέρκος
Δημήτρης Μουρατίδης
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λέσβου
Ιωάννης Μπουρνάκης 

Enduro Greek Series

Ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους φίλους φωτογράφους που αφιλοκερδώς αφιέρωσαν την Κυριακή τους για να μας χαρίσουν αυτές τις υπεροχές φωτογραφικές στιγμές!

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Για δεύτερη χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στις παράλληλες δράσεις που διοργανώνει το Κ.Ε.Φ.Ι. σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Virtual Ποδηλατικού Γύρου το 2021, η δράση-θεσμός συνεχίζεται με μια οργανωμένη δράση στην καρδιά της Αθήνας στις 5 Ιουνίου και παράλληλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος θα έχει υβριδική μορφή: την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από το Ζάππειο μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, τοπικοί σύλλογοι και φορείς θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Στη Λέσβο, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, υποστηρίζει και συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου, ποδηλατάδα με εκκίνηση από την προκυμαία και τερματισμό τα Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση. 
Όσοι επιθυμούν μπορούν από τώρα να κάνουν εγγραφή στην Πανελλαδική δράση του ΚΕΦΙ και να προμηθευτούν το πακέτο εγγραφής που περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.
Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου
«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της δράσης.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish