Εκδηλώσεις

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Rate this item
(0 votes)

Ποδηλατικός γύρος 2022 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Για δεύτερη χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στις παράλληλες δράσεις που διοργανώνει το Κ.Ε.Φ.Ι. σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Virtual Ποδηλατικού Γύρου το 2021, η δράση-θεσμός συνεχίζεται με μια οργανωμένη δράση στην καρδιά της Αθήνας στις 5 Ιουνίου και παράλληλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος θα έχει υβριδική μορφή: την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από το Ζάππειο μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, τοπικοί σύλλογοι και φορείς θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Στη Λέσβο, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, υποστηρίζει και συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου, ποδηλατάδα με εκκίνηση από την προκυμαία και τερματισμό τα Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση. 
Όσοι επιθυμούν μπορούν από τώρα να κάνουν εγγραφή στην Πανελλαδική δράση του ΚΕΦΙ και να προμηθευτούν το πακέτο εγγραφής που περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.
Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου
«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»
Κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της δράσης.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 12:43

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish