Εκδηλώσεις

Lesvos Brevet 200km «Ελιά & Πέυκο» 2022

Rate this item
(0 votes)

Lesvos Brevet 200km «Ελιά & Πέυκο».
Για μία ακόμα χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του Lesvos Brevet 200km «Ελιά & Πέυκο».
Η δράση αποτελεί ετήσιο θεσμό και ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parisien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark.
Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη, όπου οι ποδηλάτες έχουν μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους, καλούμενοι να καλύψουν συγκεκριμένη διαδρομή των 200 χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου, το οποίο είναι αρκετό για να απολαύσουν τις ομορφιές της Λέσβου.
Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, θα δοθεί ατομική εκκίνηση των randonneurs από τις 8 έως τις 9 το πρωί με στόχο την κάλυψη των 218χλμ μέσα στο χρονικό όριο των 13,5 ωρών. Η διαδρομή έχει 3500 θετικά υψομετρικά, ξεκινάει απο την Μυτιλήνη(εκκίνηση Μουσικό Καφενείο) και θα περάσει από Θερμή, Μανταμάδο, Στύψη(1ο σημείο ελέγχου υποστηριζόμενο απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στύψης), Πέτρα, Σκαλοχώρι, Βατούσσα, Άντισσα, Σίγρι(2ο σημείο ελέγχου υποστηριζόμενο απο το Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark), Ερεσό, Μεσότοπο, Παράκοιλα, Καλλονή, Αρίσβη(3ο σημείο ελέγχου υποστηριζόμενο απο το Ζαχαροπλαστείο Έλενα), Λάρσο, Παναγιούδα και τερματισμό στη Μυτιλήνη(τερματισμός στο Μουσικό καφενείο).
Στα σημεία ελέγχου θα υπάρχει τροφοδοσία με τοπικά προϊόντα για τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες: ΔιαδρομήRoad BookControl timesΣημείο εκκίνησης
Παρακάτω θα βρείτε την ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Οι εγγραφές λήγουν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.
Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή του οι ποδηλάτες είναι υποχρεωτικό να έχουν ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 6942821287
200 χιλιόμετρα μέσα στην καταπράσινη Λέσβο,
200 χιλιόμετρα μέσα στο Γεωπάρκο της Λέσβου,
200 χιλιόμετρα από το χθες έως το σήμερα.
Σας περιμένουμε....

Media

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2023 20:15

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish