Συνεργασίες & Υποστήριξη

Items filtered by date: Πέμπτη, 16 Μάιος 2024

6th Meteora MTB Race

Κυριακή 19 Μαΐου 2024
O ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων συνδιοργανώνουν Ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) με επωνυμία "6th Meteora MTB race - Βασίλης Ευσταθίου" στην γραφική περιοχή των Μετεώρων.
Η εκκίνηση του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Καστρακίου όπου θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές των 33 χλμ. και των 17 χλμ και απευθύνεται σε συμμετέχοντες από 15 ετών και άνω με ποδήλατα ΜΤΒ και E-bike. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 άτομα. Πρόκειται μια μεγάλη αθλητική οργάνωση που έχει γίνει θεσμός και συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική προβολή των μοναδικών διαδρομών φυσικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον εστιάζεται στην ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που εκπροσωπείται στο μεγάλο αγώνα από τους: Λαϊνά Κώστα, Μπουντάκη Μπάμπη, Πέππα Νίκο και Σακελλαρίου Αντώνη.
Το Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου εύχεται καλό ταξίδι, απολαυστικό αγώνα και με τη νίκη, στους 4 αθλητές του.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish