Συμβουλές

Items filtered by date: Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022

Έτοιμος ο Καραθάνος για την αυριανή εκκίνηση στονTrans-Madeira

Ξεκινάει αύριο τον πενταήμερο αγώνα Trans Madeira στην Μαδέρα της Πορτογαλίας ο αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Κώστας Καραθάνος. Πρόκειται για έναν αγώνα που περιλαμβάνει 30 ειδικές διαδρομές και 220χλμ μέσα σε πέντε μέρες και διασχίζει όλη την Μαδέρα από άκρη σε άκρη. Μαζί με τον Κώστα Καραθάνο στην Ελληνική αποστολή είναι και οι Μιχαήλ Κώστας και Νικολάου Γιάννης.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 3 αθλητές και καλό τερμάτισμό.

2ος Ο Γιαννόγλου στο Chamois Ride

18 Σεπτεμβρίου 2022
Chamois Ride-Enduro Greek Series 2022 Round 4.
Anilio Park - Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε αγώνας Enduro MTB σε χιονοδρομικό κέντρο. Στο αλπικό τοπίο του Ανήλιου, του νεώτερου χιονοδρομικού κέντρου στην Ελλάδα, που μετετράπει με καινούργιες διαδρομές σε bike park, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18/9/22 ένας αγώνας πρότυπο, η 4η στάση του Enduro Greek Series.
Στον αγώνα συμμετείχαν 3 Λέσβιοι φίλοι, αθλητές και μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Στην κατηγορία ανδρών Men(31-38) πρώτος τερμάτισε ο Τσιρής Ηλίας με χρόνο 20':58''.30 μόλις 1,1 δέκατο του δευτερολέπτου μπροστά από τον Γιάννη Γιαννόγλου (20:58.41) αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ο οποίος κατέκτησε επάξια την 2η θέση στην κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία έτρεξαν όλοι από τη Λέσβο, ο Αντώνης Σακελλαρίου και ο Μαρίνος Μιχαλακέλλης. Ο Σακελλαρίου Αντώνης (Lesvos Cycling Club) με χρόνο 26:17.84 κατετάγει 18ος ενώ ο Μαρίνος Μιχαλακέλλης τερμάτισε 23ος, καταγραφοντας χρόνο 29:27.34 Συνολικά αγωνίστηκαν 118 αθλητές με ποδήλατα, ενώ και 5 απ' αυτούς, δεν κατάφεραν να τερματίσουν. 5 ήταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στο σκληρό αγώνα, με πρώτη ν' ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τη Βάσω Λαζοπούλου (πρωταθλήτρια Ελλάδας) και 3η την Zaharieva Veneta (πρωταθλήτρια Ρουμανίας) - (και οι 2 είχαν τρέξει και στη Λέσβο). Την εκδήλωση συμπλήρωσαν 19 ακόμη αγωνιζόμενοι με e-bikes.
Στη Γενική κατάταξη καλύτερο χρόνο κατέγραψε ο Σωκράτης Ζώτος, κατηγορία Under-21 με 2ο τον Ελισαίο Γουβή Men Elite(22-30) και 3ο τον Γιώργο Αγιομαυρίτη Men Elite(22-30). Μια 10η θέση γενικής για τον Γιάννη Γιαννόγλου έρχεται κι εδώ να επισφραγίσει μια τέλεια εμφάνιση σε αγώνα αυτού του επιπέδου, με τις καλύτερες και δυνατότερες συμμετοχές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά κι απ' το εξωτερικό. Ο Γιάννης Γιαννόγλου έδειξε δείγματα μεγάλου αθλητή και πέτυχε μια τεράστια διάκριση σήμερα. Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να περιμένουμε από αυτόν τον κορυφαίο στο είδος του μεγάλο αθλητή.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στέλνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές από τη Λέσβο, τους εύχεται καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Lesvos Back Pack

Lesvos Back Pack
Μυτιλήνη 19/8/2050
Βυθιστείτε σε εκατομμύρια χρόνια ιστορίας οδηγώντας αυτόν τον γύρο 365 χιλιομέτρων πάνω στο νησί της Λέσβου. Η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Μυτιλήνη και συνδέει εμβληματικά μνημεία όπως το τα 3 κάστρα του νησιού (Μυτιλήνη, Μόλυβος, Σίγρι), το απολιθωμένο δάσος, πλήθος γεωλογικών μνημείων σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, αρχαιολογικούς χώρους και πολλά άλλα αξιοθέατα.
Το Lesvos Back Pack είναι μια κυκλική διαδρομή περιπέτειας εκτός δρόμου μήκους 365 χιλιομέτρων, που συνδέει μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του παγκόσμια αναγνωρισμένου Γεωπάρκου της Λέσβου.
Παρά το γεγονός ότι είστε πολύ κοντά σε πολλά χωριά του νησιού, θα διαπιστώστε πως έχετε ξεφύγει από τη φασαρία της καθημερινότητας. Σκεφτείτε το θόρυβο του ελαστικού στο χώμα, απέραντα λιβάδια πράσινου, ατέλειωτα πευκοδάση, πλαγιές γεμάτες ελαιόδεντρα και τη θέα της γαλαζοπράσινης θάλασσας.
Το Lesvos Back Pack αποτελεί κρίσιμο μέρος του στόχου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου να δημιουργήσει ένα δίκτυο διαδρομών εκτός δρόμου μεγάλων αποστάσεων σε όλο το μήκος και το πλάτος της Λέσβου, μέσα από συναρπαστικά μέρη και εμπνευσμένα τοπία.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish