Μυτιλήνη 2050

Ouzo Reunion MTB Challenge

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 14/7/2050

 Η μεγαλύτερη βιομηχανία οινοπνευματωδών του Αιγαίου, εκμεταλλευόμενη την άνοδο και προβολή των αγώνων ποδηλάτου στο νησί μας, αναλαμβάνει από φέτος με 10ετές συμβόλαιο με τη διοργανώτρια εταιρεία, μέγας χορηγός του διασημότερου αγώνα της χρονιάς.
 Ένα χρόνο ετοιμαζόταν το πρώτο Ouzo Power MTB Challenge για να αποτελέσει την αρχή ενός θεσμού που ήρθε για να μείνει. Η ποδηλατική αγορά έδειξε επίσης την υποστήριξή της με περισσότερες από 15 εταιρείες να συμμετέχουν ενεργά και να υποστηρίζουν τον αγώνα.
 Υπολογίζονται σε χιλιάδες οι θεατές του "Reunion MTB Race Challenge", σε μερικά εκατομμύρια οι Έλληνες τηλεθεατές και ... αμέτρητοι οι εκτός Ελλάδας, καθότι το LMTB Chanel θα μεταδώσει τον αγώνα σε Live σε 72 χώρες! Οπότε αντίστοιχο θα είναι και το μέγεθος της προβολής των Λεσβιακών προϊόντων σε όλο τον κόσμο...
 Πάνω από 120 κάμερες είναι έτοιμες να συλλάβουν κάθε δευτερόλεπτο δράσης, on board πλάνα και λήψεις από ελικόπτερα θα συνδράμουν σ' ένα μοναδικό θέαμα, που ποτέ δεν έχετε παρακολουθήσει ξανά.
Live στο LMTB.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish