Μυτιλήνη 2050

2050 X-TERRA Lesvos

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 5/5/2050

  Μετά την απολύτως επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, η οποία σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η XTERRA επιστρέφει στη Λέσβο στις 19 Ιουνίου 2050 με το 38ο XTERRA Greece Championship που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Λέσβου, την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου. Το X-Terra είναι η γνωστή ''χωμάτινη'' έκδοση του γνωστού τριάθλου.

  Ο αγώνας μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, δίνει την δυνατότητα στους αθλητές με τις κορυφαίες επιδόσεις στην ηλικιακή τους κατηγορία, να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

  Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την πλατεία Σαπφούς στην πόλη της Μυτιλήνης, θα διασχίσει 10 χλμ με αγώνα τρεξίματος διασχίζοντας τον ορεινό όγκο της Αμαλής, ως την Κουντουρουδιά, θα συνεχίσει με 1,5 χλμ κολυμβητικό διάπλου του κόλπου της Γέρας και θα ολοκληρωθεί με 30 χλμ mountain Bike από το Πέραμα ως την μαγευτική Αγιάσο.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish