Μυτιλήνη 2050

Streich Tank

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 20/3/2050
Έτσι ονόμασε η Amali Bikes το τελευταίο της πρωτοποριακό προϊόν που κάνει πάταγο σε όλους τους αγώνες ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων. Το όνομα που του δόθηκε είναι προς τιμήν του μεγάλου ποδηλάτη διηπειρωτικών αποστάσεων Steffen Streich.
Το “Streich Tank” είναι ένα δοχείο υδροδότησης μεγάλης χωρητικότητας για ποδήλατα δρόμου. Εφαρμόζεται σταθερά στο κάτω μέρος του διαγώνιου σωλήνα και καλύπτει το κενό ανάμεσα στους δυο τροχούς.
Τα προτερήματα σύμφωνα με τους κατασκευαστές πολλά και σημαντικά.
Κατ' αρχήν η τεράστια χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 λίτρα νερού περιορίζει αρκετά τις συχνές στάσεις για ανεφοδιασμό και μειώνει έως μηδενίζει την πιθανότητα να μείνετε από νερό στα μισά της διαδρομής. (Φυσικά θα υπάρξουν ανάλογα με το μοντέλο και “Streich Tanks” με μικρότερο όγκο). Σημαντική επίσης είναι η αεροδυναμική κάλυψη του χώρου μεταξύ των δυο τροχών που είναι εξαιρετικά σημαντικός στα δίκυκλα. Ενώ ειδικός σωλήνας φέρνει το στόμιο υδροδότησης πάνω απ το τιμόνι. Ο οδηγός δεν χρειάζεται να βγάλει τα χέρια από τις μπάρες ή τα φρένα και όσο κουρασμένος κι αν είναι, με ένα απλό σκύψιμο έχει την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης που χρειάζεται. Τέλος και ακόμα σημαντικότερο, το νερό μένει χαμηλά ακόμα και κάτω απ το επίπεδο της μεσαίας τριβής κατεβάζοντας δραματικά το κέντρο βάρους κάτω απ’ τον άξονα περιστροφής των τροχών και βελτιώνει δραματικά την οδηγική συμπεριφορά.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish