Μυτιλήνη 2050

ABS σε ποδήλατα από την Lesvos Electronics

Rate this item
(0 votes)

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Lesvos Electronics Accident Research Center τα ατυχήματα που συμβαίνουν με τα ποδήλατα θα μπορούσαν να μειωθούν κατά 33% εάν τα ποδήλατα ήταν εξοπλισμένα με κάποιο σύστημα αντί-μπλοκαρίσματος των φρένων.
Δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη πως η Lesvos Electronics Bike Systems ανταποκρίθηκε με την δημιουργία της πρώτης σειράς ABS για ποδήλατα.
Το Lesvos Electronics Bike ABS έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για μας προφυλάξει από το απότομο φρενάρισμα πανικού που θα μπλοκάρει τους τροχούς μας και θα μας οδηγήσει ακυβέρνητους στο πρώτο εμπόδιο. Μόλις ανιχνευτεί από τους αισθητήρες περιστροφής των τροχών ακινητοποίηση ενός εκ των 2, ενώ ακόμα κινούμαστε με ταχύτητα, τότε το σύστημα ανταποκρίνεται στιγμιαία ελευθερώνοντας το φρένο του τροχού που ακινητοποιήθηκε, αποτρέποντας το μπλοκάρισμα. Ως αποτέλεσμα περιστρέφεται ο τροχός στο έδαφος, έχουμε πρόσφυση, επιβράδυνση, μείωση της απόστασης φρεναρίσματος, αλλά και δυνατότητα ελιγμού αποφυγής του εμποδίου.
Το σύστημα θα εμφανιστεί σε ποδήλατα επιλεγμένων συνεργατών της Amali Bikes προς το παρόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο μέσα στο 2051.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish