Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018

Skalochori MTB 2018

Skalochori MTB 2018
Κυριακή 19/8/2018
Για 2η χρονιά το φιλόξενο Σκαλοχώρι υποδέχτηκε τον αγώνα "Skalochori MTB 2018" και το μακρινό χωριό της Λέσβου γέμισε ποδήλατα, θεατές, ντόπιους και αγωνιζόμενους.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και πολλοί αθλητές της ομάδας του, ήταν παρόντες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Λέσβου "Lesvos Ride Grand Prix".
Το Σκαλοχώρι μοναδικό και πανέμορφο, παραδοσιακό Λεσβιακό χωριό, 57 χιλιόμετρα μακριά απ τη Μυτιλήνη, χτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά βουνού με θέα το Αιγαίο, έχει να προσφέρει πολλά... σκαλοπάτια. Τα σκαλοπάτια ήταν και ο κύριος πρωταγωνιστής του αγώνα, τα λιθόχτιστα δρομάκια, τα ανήλιαγα στενά δρομάκια γεμάτα από το πράσινο των αυλών και οι αμέτρητες βρύσες του 19ου αιώνα που κοσμούν ένα από τα ομορφότερα γραφικά χωριά της Λέσβου!
Μεγάλος αριθμός εθελοντών από το χωριό βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο φιλόξενος πλάτανος στην πλατεία του χωριού πρόσφερε εκτός από την φυσική δροσιά πάνω στο βουνό, τόπο για την εκκίνηση, τον τερματισμό αλλά και την απονομή των μεταλλείων.
Στη διοργάνωση συνέβαλαν η τοπική κοινότητα Σκαλοχωρίου, το ΝΠΔΔ Λέσβου, η Ελληνική ομάδα διάσωσης Λέσβου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, το Lesvos Ride και το Lesvos MTB σαν χορηγός επικοινωνίας.
Ο αγώνας αποτελεί τον πρώτο από 3 που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Λέσβου 2018. Ο επόμενος θα γίνει 8 Σεπτεμβρίου στο Αμπελικό, ενώ ολοκληρώνεται στην Ερεσό στις 22 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Ακολουθεί φωτογραφικό αρχείο, ενώ οι υπόλοιπες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Lesvos MTB στο Facebook 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα, με την βαθμολογία του πρωταθλήματος 2018 ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish