Ενημέρωση

O Steffen Streich στο Trans Am

Rate this item
(0 votes)

Ο Steffen ήταν αυτός που μας γνώρισε τα brevet, τη "Σπαρτακιάδα", το "Paris Brest Paris" το "London Edinburg London", το "Transcontinental", το "Giro Ciclistico delle Repubbliche Marinare"... και πολλά άλλα.
Πέρυσι μας εξέπληξε ακόμα μια φορά τερματίζοντας στην πρώτη θέση του "Trans Africa".
Υπάρχει άραγε κάτι άλλο που μπορεί να κάνει;
Και φυσικά. Η υπέρτατη πρόκληση... Το "Trans AM".
O αγώνας ξεκινά στις 4 Ιουνίου 2016 στις 08:00 το πρωί (τοπική ώρα) από την Astoria από το Δυτικό Όρεγκον στις ακτές του Ειρηνικού για να τερματίσει στο Yorktown της Virginia στον Ατλαντικό. Από τους 74 συμμετέχοντες που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα οι 9 θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τον αγώνα ανάποδα, από Ανατολή προς τη Δύση.
Η διαδρομή υπολογίζεται σε 4.400 μίλια (7.081 χλμ) και περνάει μέσα από 10 Αμερικανικές πολιτείες. Η διάρκεια του αγώνα κυμαίνεται από 15 έως 40 μέρες ανάλογα την εμπειρία και τους στόχους του κάθε αγωνιζόμενου.
Δεν υπάρχουν προκαθορισμένα σημεία ελέγχου ή προγραμματισμένες περίοδοι ξεκούρασης. Ο χρόνος τρέχει ασταμάτητα. Όπως φυσικά σε όλους τους αγώνες του είδους απαγορεύεται κάθε είδος εξωτερικής βοήθειας, μια και όλοι οι αθλητές είναι αυτοϋποστηριζόμενοι.
Οι αθλητές θα εντοπίζονται μέσα από Live Tracking στο http://trackleaders.com/
Εμείς θα παρακολουθούμε στενά την πορεία του Steffen και θα σας ανακοινώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την πορεία του καθώς θα διασχίζει την Αμερικανική ήπειρο.
Οι ψυχές μας, οι ελπίδες μας κι οι ευχές μας είναι μαζί σου Steffen.
Ευχόμαστε να περάσεις καλά, να πετύχεις τους στόχους σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish