Μαστορέματα

Items filtered by date: Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2024

5η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό

Μυτιλήνη Κυριακή 14 Απριλίου 2024
στις 11:00 π.μ.
στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Ο αυτισμός και το ποδήλατο μπορούν να γίνουν δύο καλοί φίλοι, αρκεί να βρεθεί η ισορροπία...
Η ΣΥΝ-εξέλιξη Λέσβου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μας καλεί στην 5η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό, σε μια δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.
Την Κυριακή 14/4/2024 στις 11:00 θα συγκεντρωθούμε μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για να ποδηλατίσουμε, να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε τον αυτισμό. Ελάτε να γνωρίσουμε το ποδήλατο ως παιχνίδι αλλά και ως μέσο μετακίνησης. Ελάτε όλοι να δείξουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί και μπορούμε να είμαστε και όλοι μαζί. Στον τερματισμό μας στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης πάνω από τον Ποδηλατόδρομο, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων από πολλούς συνδιοργανωτές συλλόγους. Συμμετέχουν: Το μουσικό σχήμα της Συν-εξέλιξης με την Αννίτα Ματζουράνη, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, οι Lesvos Runners, το Ωδείο Ν. Σκαλκώτας, το Vespa Club Lesvos, η Χορωδία του Δ.Σ. Βαρειάς, η ΙΡΑ Λέσβου, το Πολύτροπον, οι Πρόσκοποι, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και ο σύλλογος Πελοποννησίων ο Μοριάς.

Σοβαρότητα

Σοβαρότητα
Μυτιλήνη 8/4/2050

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα αντιμετωπίζεται στο Δήμο Μυτιλήνης κάθε ποδηλατικό θέμα, κάθε θέμα που αφορά την ασφάλεια του ανθρώπου που επιλέγει το ποδήλατο για να μετακινηθεί στην πόλη. Οι υπόγειες διαβάσεις ποδηλάτων αποτελούν ουσιαστικό μέρος των Λεσβιακών ποδηλατικών υποδομών.
Αναφερόμαστε στην νέα υπόγεια ποδηλατική κεντρική διάβαση της προκυμαίας προκειμένου να διασταυρωθεί ο πεζόδρομος ποδηλατόδρομος με σιδηροδρομικές γραμμές.
Έτσι είναι! Αν θες να δημιουργήσεις συνθήκες ασφάλειας που θα προτρέπουν ακόμα έναν να αφήσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί με το ποδήλατο... αυτά κάνεις.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish