Εκδηλώσεις

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022 στη Λέσβο

Rate this item
(0 votes)

Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 2022.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται με 3 εκδηλώσεις φέτος από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου.
Πρώτη εκδήλωση θα είναι το "My 1st Ride" μια δράση για παιδιά 6-16 ετών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο άλσος Τσαμάκια πάνω από τον ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης στις 17:00. Μαθήματα ασφάλειας από τους ειδικούς του χώρου, παιχνίδια και μικρή βόλτα στο άλσος σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.
Την ίδια μέρα με εκκίνηση στον ίδιο χώρο, μετά τη λήξη του "My 1st Ride" στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 2η βόλτα στη Μυτιλήνη, μόνο για κορίτσια. Το πολύ πετυχημένο "Lady's Ride" του 2021 πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος και είναι αποκλειστικά γένους θηλυκού. Η δεύτερη αποκλειστικά γυναικεία βόλτα σε διοργάνωση Πο. Συ. Λέσβου είναι γεγονός! Κορίτσια, ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας!
Όλα στα πλαίσια του European Mobility Week. θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2022 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.
Κατά τη διάρκεια των δυο εκδηλώσεων του Σαββάτου 17/9/22 θα μοιράζονται δωρεάν στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, επώνυμα αθλητικά ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και ...36.
Τέλος στις 21 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα κινητικότητας στη Λέσβο ολοκληρώνονται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου με την μεγάλη νυχτερινή βόλτα του καλοκαιριού.
Το Summer Night Ride είναι εδώ για ακόμα μια χρονιά να μας πάει νυχτερινή βόλτα στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης. Ανάβουμε τα φωτάκια μας και ξεκινάμε για τον γύρο της πόλης! Η οδήγηση τη νύχτα απαιτεί ρούχα με φωτεινά χρώματα για να είμαστε εμφανείς. Θα είναι η πρώτη ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί με ολοκληρωμένα τα έργα σε όλο το μήκος του ποδηλατόδρομου. Οπότε θα εκμεταλλευτούμε σε μια νέα βόλτα, με τον καλύτερο τρόπο, τις πρώτες ποδηλατικές υποδομές στο νησί μας και θα γεμίσουμε τον ποδηλατόδρομο (τι άλλο;) ποδήλατα! Μετά το τέλος της βόλτας θα συναντηθούμε στο καφέ/μπαρ της πλαζ Τσαμάκια για μπύρα, σουβλάκια και συζήτηση. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα.
Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης.

Last modified onΤρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 20:43

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish